Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, uluit după Rapid 0-2 Petrolul. ”Este incredibil”. Ce l-a şocat pe fostul antrenor al giuleştenilor

Mircea Lucescu, uluit după Rapid 0-2 Petrolul. ”Este incredibil”. Ce l-a şocat pe fostul antrenor al giuleştenilor

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu, fostul antrenor al echipei Rapid, este convins că giuleştenii nu meritau să piardă în această seară.

Petrolul s-a impus, scor 2-0, în „Primvs Derby”, dar niciunul din jucătorii prahovenilor nu a înscris! Cele două goluri au fost marcate în proprie poartă de giuleşteni. După ghinionul avut de Oaidă în minutul 63, care a fost lovit de minge, a urmat un moment care a stârnit râsul.

În minutul 90+6, Borja Valle nu l-a văzut ieşit din poartă pe Horaţiu Moldovan, iar pasa sa către goalkeeper-ul giuleştean a fost mult prea puternică. Ca urmare, portarul naţionalei nu a mai putut face nimic, iar tabela s-a modificat, după un autogol de cascadorii râsului. În urma acestui rezultat, Rapid rămâne în subsolul clasamentului, cu un start de sezon realmente dezamăgitor. După 5 meciuri jucate, giuleştenii ocupă doar locul 11, cu 5 puncte. Petrolul este pe 5, cu 8 puncte.

Mircea Lucescu, uluit de ghinionul Rapidului

”De la început s-a văzut că Petrolul este o echipă care ştie mai bine ce să facă pe teren. Mi se pare un scor nereal faţă de ceea ce s-a petrecut pe teren. La Rapid este presiunea foarte mare, iar la ei sunt jucători care nu s-au adaptat. Se vede asta. Jocul Petrolului a fost mult mai combinativ şi pe poartă.

Rapidul nu merita să piardă. Campionatul e lung, echipa îşi poate reveni, important este ca suporterii să fie alături de ei. Suporterii ar trebui să înţeleagă că au un antrenor foarte bun, cu experienţă în campionatul românesc. Două autogoluri şi asemenea ghinion este incredibil!”, a declarat Mircea Lucescu după înfrângerea cu 2-0 a Rapidului, duminică, în Giuleşti, cu Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: rapidpetrolul 

viewscnt
Articole similare