Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce spune despre o posibilă plecare la echipa naţională: ”Sunt sigur că FRF va lua cea mai bună decizie”

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce spune despre o posibilă plecare la echipa naţională: ”Sunt sigur că FRF va lua cea mai bună decizie”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre posibilitatea de a o părăsi pe Universitatea Craiova pentru echipa naţională.

Mierl Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională, în urma victoriei cu Armenia. Selecţionerul a afirmat că va rămâne până la finalul înţelegerii sale, în luna noiembrie, după încheierea grupei din preliminariile la Campionatul Mondial, dar înaintea barajului.

Cosmin Olăroiu, Adi Mutu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu şi Edi Iordănescu au fost printre numele vehiculate ca posibile variante pentru FRF, iar Laurenţiu Reghecampf ar şi el pe lista lui Răzvan Burleanu. Însă, de abia venit la Universitatea Craiova, fostul tehnician al FCSB-ului nici nu vrea să audă de o posibilă plecare, spunând că mai are contract doi ani cu echipa lui Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf rupe tăcerea! Ce spune despre o posibilă plecare la echipa naţională

Discutăm nişte lucruri care nu îşi au rostul. Cred că ar trebuie să ne concentrăm mai mult pe ceea ce avem de făcut aici. Contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile. Nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine.

Relaţia cu patronul echipei este una foarte bună, cu echipa, cu oamenii care sunt pe lângă echipă. Se scrie de foarte mulţi oameni, nu numai de mine, nu îmi place să discut despre acest lucru şi nu mă interesează acest subiect în momentul de faţă.

(n.r. Mirel se poate răzgândi, cine ar putea să îl înlocuiască?) Nu mă interesează acest subiect, nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi, el trebuie să vă explice motivele pentru care a hotărât să ia această decizie.

În momentul în care mă gândesc la naţională, mă gândesc la antrenori care sunt disponibili, care sunt liberi, antrenori care au un nume si forţă în spate. Nu vreau să dau nume, ca să nu supăr antrenorii vizaţi, dar sunt sifgur că cei de la FRF vor analiza şi vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: universitatea craiovalaurenţiu reghecampfechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare