Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewis Hamilton a spus lucrurilor pe nume după încă o cursă ratată! Ce probleme a găsit la Mercedes: "Suntem încă departe de băieţii care sunt în faţă"

Lewis Hamilton a spus lucrurilor pe nume după încă o cursă ratată! Ce probleme a găsit la Mercedes: "Suntem încă departe de băieţii care sunt în faţă"

Formula 1

Comentarii

Septuplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton, a făcut un anunţ îngrijorător despre Mercedes. Lupta pentru titlul din Campionatul Mondial de Formula 1 se vede pe Orange Sport!

Lewis Hamilton, după încă o cursă ratată

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Jeddah.

Deziluzia începutului de sezon e Mercedes, iar Lewis Hamilton, principalul pilot al echipei, a vorbit despre situaţie. 

"În acest moment nu ne luptăm pentru poziţiile de sus, suntem încă departe de băieţii care sunt în faţă şi avem mult de lucru. Avem nevoie de mai multă aderenţă şi avem nevoie de mai multă putere.

Rezultatul final nu a fost grozav, dar cursa mergea foarte bine, m-am simţit relativ bine pe anvelopele hard. Am ţinut pasul cu George (n.r. - Russell, colegul său de echipă) şi cred că am făcut nişte timpi şi un ritm decent, având în vedere cât de vechi erau anvelopele dure.

Suntem în continuare cu adevărat slabi în ceea ce priveşte viteza. Nu ştiu cât de multă rezistenţă avem în comparaţie cu celelalte echipe", a spus Lewis Hamilton. 

Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc (Ferrari), iar Carlos Sainz (Ferrari) a terminat al treilea.

Poziţiile 4-10 au fost ocupate de Sergio Perez (Red Bull Racing), George Russell (Mercedes), Esteban Ocon (Alpine), Lando Norris (McLaren), Pierre Gasly (AlphaTauri), Kevin Magnussen (Haas) şi Lewis Hamilton (Mercedes).

Etapa următoare, Marele Premiu al Australiei, va avea loc la 10 aprilie, la Melbourne, iar antrenamentele, calificările şi cursa sunt pe Orange Sport. 

Lewis Hamilton, după calificările de la Jeddah: "Abia aştept să ajung acasă"

Britanicul Lewis Hamilton a suferit la Marele Premiu de Formula 1 al Australiei una dintre puţinele eliminări în repriza I a calificărilor unui grand prix din carieră şi nu şi-a ascuns dezamăgirea după evoluţia slabă avută.

Pilotul britanic a terminat pe locul 16 în Q1 la Jeddah, cea mai slabă  performanţă a sa care nu poate fi pusă pe seama ploii, a unui accident sau a unei penalizări, din 2009.

"Abia aştept să merg acasă”, a spus Hamilton, sâmbătă, pentru Canal+, informează marca.com.

S-a speculat faptul că că Hamilton a fost unul dintre piloţii care au cerut ca grand prix-ul să fie anulat după ce o rachetă a lovit o instalaţie petrolieră din apropierea circuitului de la Jeddah.

"Cu configuraţia pe care am ales-o, maşina nu putea fi condusă. Aceasta a fost decizia mea. M-am luptat cu maşina, pierdeam partea din spate. Este o minune că nu am fost unul dintre piloţii care au lovit parapetul. A fost foarte instabilă. Nu ştiu cum va fi mâine, dar este un drum lung, lung de revenire. Nu anticipez să avansez foarte mult", a explicat septuplul campion mondial, la finalul calificărilor.

 

Afla mai multe despre: lewis hamilton 

viewscnt
Articole similare