Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewis Hamilton le dă veşti proaste fanilor Mercedes înainte de MP de la Silverstone: „Nu văd nicio îmbunătăţire!”

Lewis Hamilton le dă veşti proaste fanilor Mercedes înainte de MP de la Silverstone: „Nu văd nicio îmbunătăţire!”

Formula 1

Comentarii

Lewis Hamilton (38 de ani, Mercedes) s-a declarat din nou dezamăgit de modul în care se prezintă monopostul W14, chiar înainte de calificările pentru MP al Marii Britanii.

  • Marele Premiu al Marii Britanii va avea loc duminică de la 17:00 şi va putea fi urmărit în direct la Orange Sport
  • Calificările vor avea loc sâmbătă, de la 17:00 şi vor putea fi urmărite, de asemenea, în direct la Orange Sport

Lewis Hamilton, veşti proaste pentru fanii Mercedes

După prima zi de antrenamente de la Silverstone, septuplul campion mondial le oferă veşti neplăcute celor care îndrăgesc constructorul german. Fără victorie în acest sezon, Mercedes este la o distanţă considerabilă de rivala Red Bull în ceea ce priveşte viteza pe un singur tur, iar pilotul britanic consideră că situaţia nu s-a îmbunătăţit nici în weekend-ul de la Silverstone.

„Este un monopost foarte greu de pilotat. Indiferent de set-up-ul pe care eu şi George ni-l alegem, situaţia rămâne la fel. Maşina e foarte greu de pilotat. Nu văd nicio îmbunătăţire în regim de un singur tur, iar asta e o mare problemă. Ne demonstrează clar că ne lipseşte ceva.

Există ceva ce nu am reuşit încă să înţelegem la acest monopost. Pe un long run însă lucrurile nu arată chiar atât de rău, măcar asta să fie singura parte pozitivă”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit autosport.com.

Max Verstappen consideră că 24 de curse pe an sunt prea multe. Campionul mondial a fost taxat imediat: „Se plânge pentru că vrea mai mulţi bani!”

Max Verstappen (Red Bull Racing), dublu campion mondial de Formula 1, a făcut să apară noi îndoieli cu privire la cât timp ar putea rămâne el în acest sport, afirmând că mărirea calendarului la un număr record de 24 de curse "cu siguranţă nu ajută", informează Reuters.
Formula 1 a publicat miercuri calendarul de 24 de curse pentru 2024, sezon care se va desfăşura de la începutul lunii martie până în decembrie şi se va încheia cu trei curse în weekenduri consecutive.
"Este prea mult pentru mine, dar trebuie să facem faţă", a declarat Verstappen reporterilor la Marele Premiu al Marii Britanii, unde încearcă să obţină a 11-a victorie consecutivă, un record pentru echipa sa.
"Cred că măcar este un pic mai logic modul în care este planificat, cred că este mai bine pentru toată lumea", a spus el despre calendarul curselor. "Trebuie să se adune mai multe elemente pentru ca eu să mă hotărăsc dacă rămân mai mult sau nu. Însă toate aceste lucruri cu siguranţă nu ajută, cu siguranţă".
George Russell, pilotul Mercedes, a glumit în privinţa afirmaţiilor lui Verstappen cu privire la eventuala retragere, spunând că ar putea fi doar o strategie de negociere pentru un contract mai profitabil.
“El se plânge pentru că vrea mai mulţi bani. Este cel mai bine plătit şi pe bună dreptate pentru ceea ce reuşeşte, dar cred că totul este o mare tactică, ameninţarea lui cu retragerea. Sper că nu o va face. Sper să rămână atât timp cât rămân şi eu, pentru că vreau să mă lupt cu cei mai buni piloţi din lume", a fost replica lui George Russell.

Afla mai multe despre: lewis hamiltonmercedesformula 1silverstone 

viewscnt
Articole similare