Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul din vestiarul lui CFR Cluj intervine în pragul plecării lui Dan Petrescu

Liderul din vestiarul lui CFR Cluj intervine în pragul plecării lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac a fost întrebat despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de pe banca lui CFR Cluj.

Ciprian Deac, despre Dan Petrescu

Dan Petrescu va avea o şedinţă cu Nelu Varga privind viitorul băncii tehnice, după contrele din ultimele zile ale celor două tabere. 

Situaţia tensionată se resimte şi în jurul lotului de fotbalişti, iar Ciprian Deac a luat cuvântul. Deşi a spus că nu doreşte să intervină în situaţia dintre conducere şi Dan Petrescu, fotbalistul de 36 de ani a spus că îşi doreşte ca antrenorul să continue. 

"Eu sunt jucător, sunt angajat la fel ca antrenorul, sunt un simplu angajat. Sunt de mulţi ani la acest club şi mă bucur că în această seară am obţinut victoria (n.r. - cu FC Argeş, scor 1-0). 

Nu vreau să comentez despre situaţie (n.r. - schimbarea lui Dan Petrescu). Am înţeles din presă că vor avea o discuţie. Sper să rămână, pentru că e un antrenor bun şi un antrenor cu care noi am făcut performanţă.

Champions League e prea mult în momentul ăsta pentru ce se întâmplă în România şi pentru fotbalul românesc. Eu cred că maximum ce se poate în România e Europa League", a spus Ciprian Deac, imediat după victoria de la Piteşti. 

Fotbalist important la CFR Cluj în istoria recentă a clubului, Ciprian Deac a fost întrebat dacă va fi consultat privind situaţia băncii tehnice. 

"Eu sunt doar jucător, eu vreau să mă gândesc doar la ce am eu de făcut, nu vreau să schimb eu antrenorul. Am mulţi ani la acest club şi nu m-am băgat niciodată, chiar nu vreau, pentru că e munca acestui om şi nu vreau eu să îl schimb sau să îl reconfirm. 

Eu cred că sezonul ăsta va fi cel mai tare play-off, cu multe echipe bune, cu multe echipe care îşi doresc să câştige campionatul", a mai spus fotbalistul ofensiv. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargaciprian deac 

viewscnt
Articole similare