Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 se va juca în paralel cu mondialul din Qatar! ”Nu dau o lovitură colosală bugetului FIFA!” EXCLUSIV

Liga 1 se va juca în paralel cu mondialul din Qatar! ”Nu dau o lovitură colosală bugetului FIFA!” EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit, în exclusivitate, la Orange Sport, că Liga 1 se va juca în paralel cu mondialul din Qatar.

Cupa Mondială din Qatar se va desfăşura în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022, una atipică, deoarece competiţiile de acest gen aveau loc, de obicei vara, când majoritatetea competiţiilor fotbalistice interne din Europa luau pauză. 

Invitat in studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că Liga 1 se va desfăşura în paralel cu mondialul din Qatar. Oficialul FCSB spune că FIFA a permis acest lucru campionatelor interne care au solicitat asta

”Vestea bună pentru noi e că FIFA a permis disputarea jocurilor din competiţiile interne acolo unde se solicită şi pe perioada mondialului. FIFA şi-a făcut bine calculele şi crede-mă că ligile astea care au obţinut aprobare nu dau o lovitură colosală bugetului FIFA, chiar nu e problemă cu drepturile TV. Noi pe 13 iunie ne vom reuni, pe 19 vom intra intr-un cantonament, iar la finalul lunii iunii jucăm 3 meciuri”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Ce restricţii vor avea vizitatorii la Campionatul Mondial din Qatar şi ce vor fi nevoiţi să respecte

Pentru a intra în Qatar, vizitatorii trebuie să fie în posesia unui "fan card", o carte de identitate a suporterului, care va servi drept viză, bilet pentru meciuri, paşaport şi rezervare pentru cazare.

Suporterii vor trebui să fie vaccinaţi cu două doze sau, în caz contrar, vor trebui să prezinte un test covid negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de decolarea zborului spre Golf.

Pe aeroportul din Doha, fanii vor primi în paşaport o viză, esenţială pentru activarea aplicaţiei Ehteraz, o versiune locală a certificatului sanitar, cheia de acces în orice loc. Organizatorii au prevăzut peste 130.000 de camere pentru cazare, pe lângă cele de hotel deja existente, în "hotelurile plutitoare”, nave de croazieră acostate pentru acest eveniment, vile şi apartamente. Pentru o experienţă exotică, suporterii vor putea alege să stea în deşert, în campinguri.

Consumul de alcool va fi permis, dar numai în zonele speciale rezervate fanilor în Doha (şase euro halba de bere) şi în hoteluri şi restaurante. Pe de altă parte, va fi interzis consumul de alcool în public, iar cei care încalcă această regulă vor fi amendaţi.

Pe plaje, femeile-suporter pot purta bikini, dar nu în altă parte, unde sobrietatea va fi cuvântul de ordine. Plimbările de mână nu vor fi sancţionate, dar nici incurajate, în timp ce semnele mai puternice de afecţiune vor fi interzise.

Afla mai multe despre: qatar-mm stoica-fifa 

viewscnt
Articole similare