Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE | David Miculescu şi Bogdan Rusu, prezentaţi oficial la FCSB! Primele declaraţii de la palatul din Aleea Alexandru | VIDEO

LIVE | David Miculescu şi Bogdan Rusu, prezentaţi oficial la FCSB! Primele declaraţii de la palatul din Aleea Alexandru | VIDEO

FCSB

Comentarii

David Miculescu a ajuns la Bucureşti pentru a semna contractul cu FCSB. Gigi Becali va achita clauza de reziliere şi îl va lua pe fotbalist de la UTA în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro.

UPDATE 16:20 | Gigi Becali îi prezintă oficial pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu

UPDATE 13:10 | Părţile au bătut palma, iar acum sunt aşteptate actele pentru a fi semnate. David Miculescu va fi prezentat oficial astăzi la FCSB, alături de Bogdan Rusu, fotbalistul adus în această dimineaţă de la CS Mioveni.

Prezentarea celor doi va avea loc în după amiaza zilei de astăzi, în momentul în care Gigi Becali se va întoarce la reşedinţa din Aleea Alexandru.


UPDATE 12:30 | La palatul din Aleea Alexandru a ajuns şi Valeriu Argăseală, responsabilul celor de la FCSB pe parte administrativă. Părţile urmează acum să pună la punct toate detaliile contractului, urmând să se semneze şi actele între Miculescu şi vicecampioana României.


12:20 David Miculescu a ajuns deja la palatul lui Gigi Becali, dar prezentare oficială întârzie. Evenimentul a fost programat pentru ora 12:00, însă, potrivit informaţiilor Orange Sport, prezentarea oficială întârzie deoarece oficialii celor de la UTA Arad aşteaptă ca banii să intre în conturile clubului.

De asemenea, încă se lucrează la actele de transfer.


David Miculescu va semna un contract pe cinci sezoane cu FCSB, urmând să încaseze 10 mii de euro lunar, în primii trei ani de contract, apoi 15 mii de euro lunar, în ultimii doi ani ai înţelegerii.

"Sunt pregătit, am venit la nişte discuţii şi pot spune mai multe după ce voi semna contractul. Normal că sunt pregătit să joc în cupele europene, sunt optimist, de abia aştept, dacă voi semna contractul, să îmi ajut echipa şi să câştigăm.

Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), mai ales că este o echipă puternică şi mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună, sunt foarte bucuros că am făcut pasul acum şi vreau să îmi ajut echipa cât de bine pot.

Realizez că este presiune, dar aşa e oriunde, la orice echipă mare şi sper că voi face faţă. L-am avut idol doar pe Gheorghe Hagi" , a declarat David Miculescu pentru sport.ro.

  • 50 de milioane de euro va fi clauza de reziliere a lui David Miculescu la FCSB
  • 1,2 milioane de euro valorează Miculescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: miculescu 

viewscnt
Articole similare