Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cât a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu de la CS Mioveni. Încă o mutare făcută de FCSB

EXCLUSIV | Cât a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Bogdan Rusu de la CS Mioveni. Încă o mutare făcută de FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat şi pe Bogdan Rusu, atacant care vine de la CS Mioveni. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost dorit în această vară şi de Universitatea Craiova

Gigi Becali este în plină campanie de transferuri. Cu banii luaţi pe transferul pe Florin Tănase în China, 3 milioane de euro, patronul FCSB încearcă să întărească ofensiva.

Gigi Becali l-a transferat deja pe David Miculescu, pentru care a plătit 1,7 milioane de euro şi acum s-a înţeles cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu.

Încă un transfer făcut de Gigi Becali. L-a luat pe Bogdan Rusu, de la CS Mioveni

Omul de afaceri din Pipera a făcut o alegere surprinzătoare pentru postul de atacant central. Gigi Becali a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu, un atacant în vârstă de 32 de ani.

Din informaţiile Orange Sport, suma de transfer este de 100.000 de euro, dar, cu tot cu bonusuri poate ajunge la 300.000 de euro. Jucătorul a plecat deja din cantonamentul lui CS Mioveni şi urmează să semneze contractul cu FCSB.

Bogdan Rusu, 32 de ani, a început fotbalul la Aerostar şi a mai jucat în carieră la Farul, Astra, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta, Hermannstadt, Petrolul şi Dunărea Călăraşi. La CS Mioveni s-a transferat în vara lui 2020.

Şi Universitatea Craiova a încercat să-l transfere pe Bogdan Rusu

Atacantul lui CS Mioveni s-a bucurat de multă atenţie în această perioadă de transferuri. Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a fost şi el interesat să-l cumpere în această fereastră de transferuri.

Însă şefii echipei din Bănie nu au ajuns la un acord cu oficialii de la CS Mioveni, astfel că Universitatea Craiova s-a retras din cursă. Mai ales că oltenii l-ar fi vrut rezervă pentru postul de atacant.

Pe fir a intrat şi Gigi Becali, care a anunţat încă de acum câteva zile că vrea să transfere 3-4 jucători pentru ofensiva FCSB-ului. Fostul europarlamentar a făcut o ofertă mai aproape de dorineţele celor de la Mioveni, astfel că jucătorul urmează să semneze cu FCSB.

500.000 de euro este cota de transfer a lui Bogdan Rusu, stabilită de site-ul transfermarkt.com. În sezonul trecut, Bogdan Rusu a avut 38 de apariţii pentru CS Mioveni, timp în care a marcat 9 goluri şi a reuşit două assist-uri.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare