Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie chinuită pentru ”lupi”. Petrolul a câştigat la limită meciul cu Ripensia. Ploieştenii şi-au huiduit favoriţii

Victorie chinuită pentru ”lupi”. Petrolul a câştigat la limită meciul cu Ripensia. Ploieştenii şi-au huiduit favoriţii

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o, pe teren propriu, pe Ripensia Timişoara, la limită, scor 1-0. Meciul a contat pentru etapa a 16-a din Liga a 2-a.

Scorul a fost deschis rapid, în minutul 4, de Antohe, iar prima repriză a aparţinut "lupilor". Ripensia a început repriza secundă cum nu se putea mai rău, prin eliminarea lui Dobre, dar în ciuda acestui lucru, a fost repriza cu mai multe ocazii pentru echipa timişoreană. 

Totuşi, Petrolul a reuşit să câştige şi a ajuns la patru victorii consecutive şi, momentan, este pe primul loc în Liga a 2-a, dar Chindia Târgovişte încă nu şi-a disputat partida din această etapă. 


Seria pozitivă a Petrolului din ultimele cinci etape i-a adus pe galben-albaştri foarte aproape de locurile promovabile în Liga I. Cu Octavian Grigore pe bancă, ploieştenii au câştigat toate cele trei meciuri disputate şi au ajuns acum pe locul 4 cu 32 de puncte. Cu un succes astăzi, indiferent de scor, cei de la Petrolul vor urca în poziţia de lider, măcar până se vor juca meciurile celor trei echipe din faţă. Chindia, Academica Clinceni şi Sportul Snagov sunt înaintea lupilor în acest moment în clasament. Pe teren propriu, Petrolul este foarte greu de învins. Doar Sportul Snagov şi Cs Mioveni au plecat neînvinse de pe Ilie Oană. 

  • LIVE VIDEO | Petrolul - Ripensia, vineri, 18:00, Telekom Sport 3 

În schimb, Ripensia este într-o situaţie foarte dificilă. A ajuns pe loc retrogradabil, primul sub linie, cu 14 puncte, cu unul mai puţin decât Luceafărul Oradea aflată pe poziţia a 15-a. Pe banca timişorenilor va debuta Alexandru Pelici, cel care în urmă cu aproape o lună s-a despărţit de Hermannstadt. Bănăţenii au câştigat de două ori în deplasările acestui sezon, la Brăila şi în derbyul contra concitadinei ASU Poli. Petrolul şi Ripensia se întâlnesc în premieră după reînfiinţarea echipelor de tradiţie din trecut. Ambele au fost campioane ale României de patru ori.

 

 

Afla mai multe despre: petrolulripensiapelici 

viewscnt
Articole similare