You are here:

VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2. Primul eşec pentru campioană. Dorinel, noul lider al Superligii

VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2. Primul eşec pentru campioană. Dorinel, noul lider al Superligii

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, într-un meci din etapa a treia din Superliga. Cisotti (45) şi Zivulic (59) au adus victoria pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

În urma meciului de pe Stadionul Steaua, Oţelul Galaţi a urcat pe primul loc, cu şapte puncte, în timp ce FCSB este pe 10, cu două puncte.


VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2 (Cisotti 45, Zivulic 59)


Min 85. Crainicul partidei a anunţat că 4.750 de suporteri au asistat la meciul din Ghencea.

Min 82. Ocazie FCSB. Alhassan trimite cu capul pe lângă poartă, după o lovitură de colţ.

Min 75. Ocazie Oţelul. Chiricheş pasează iar la un adversar, Cisotti recuperează, dar şutează slab. Mingea este reţinută de portarul Vlad.

Min 59. GOOOL Oţelul. Zivulic trimite un şut frumos, care se duce în plasa porţii lui Vlad. El sare, dar nu mai poate să intervină. Soarta echipei sale pare pecetluită în acest meci.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 45+1. Ocazie Oţelul. Teles este foarte aproape de 2-0, dar trimite pe lângă poartă la capătul unei centrări din flancul drept.

Min 45. GOOOL Oţelul. Cisotti deschide scorul, după o eroare a lui Chiricheş. Ieşirea sa din apărare lasă un spaţiu liber în spatele său de care profită elevii lui Dorinel, iar căpitanul marchează.

Min 21. Ocazie FCSB. Luis Phelipe trimite şi el un şut foarte bun, dar din nou portarul apare salvator şi respinge peste poartă.

Min 19. Ocazie FCSB. Miculescu trimite în bară din câţiva metri. Atacantul roş-albaştrilor ratează incredibil.

Min 18. Ocazie FCSB. Edjouma pătrunde pe centru şi trimite un şut pe jos, pe poartă, respins cu destulă greutate de portarul advers.

Min 11. Ocazie FCSB. Miculescu trage spre poartă, dar Popescu respinge în corner.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start

  • FCSB: A. Vlad - Antwi, Haruţ, Chiricheş, Kiki - Lixandru, Alhassan - L. Phelipe, Edjouma, Musi - Miculescu
  • Rezerve: Târnovanu, V. Creţu, Panţîru, Dawa, Ştefănescu, D. Popa, Pandele, Baeten, Al. Băluţă, Ngezana, Radunovic, David Popa
  • Oţelul: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, Zhelev - Lameira, Zivulic, Teles - Maciel, Cisotti, Tănasă
  • Rezerve: Kovalov, Al. Pop, I. Neagu, S. Rus, Yabre, Chira, Gallo, Hofman, N. Roşu, Juric, D. Maftei, Duric

FCSB are un start slab de campionat. Roş-albaştrii au două puncte după primele două etape, iar partida cu Oţelul se anunţă a fi foarte dificil dacă ne uităm la ultimele confruntări directe dintre cele două formaţii.

Oţelul a bifat un succes şi un egal până acum, iar Dorinel Munteanu a anunţat că vrea să plece cu cele trei puncte din Ghencea, aşa cum a făcut şi după ultima întâlnire directă disptată în sezonul trecut la Bucureşti.

În stagiunea precedentă, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile în deplasare şi au remizat în grupele Cupei României.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaotelul galati 

viewscnt
Articole similare