Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Inter - AC Milan 1-0. Lautaro a marcat golul victoriei. Tătăruşanu, singurul om din apărarea lui Pioli cu evoluţie solidă

VIDEO | Inter - AC Milan 1-0. Lautaro a marcat golul victoriei. Tătăruşanu, singurul om din apărarea lui Pioli cu evoluţie solidă

Serie A

Comentarii

Inter a învins-o pe Milan, scor 1-0, în capul de afiş al etapei cu numărul 21 din Serie A. A fost episodul cu numărul 235 din ”Derby della Madonnina”. Lautaro a dat unicul gol. Tătăruşanu a avut o prestaţie solidă, dar colegii din apărare au fost visători.

LIVE VIDEO | Inter - AC Milan 1-0 (Lautaro 34)

Echipele de start:

  • Inter: Onana - Skriniar, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Martinez, Dzeko; Rezerve: Cordaz, Handanovic - Asllani, Bellanova, Brozovic, Carboni, D Ambrosio, de Vrij, Dumfries, Gagliardini, Gosens, Lukaku, Zanotti; Antrenor: Simona Inzaghi
  • AC Milan: Tătăruşanu - Kalulu, Kjaer, Gabbia - Calabria, Messias, Tonali, Krunic, Hernandez - Giroud, Origi; Rezerve: Vasquez, Mirante - Adli, Bakayoko, Ballo-Toure, De Ketelaere, Diaz, Leao, Pobega, Rebic, Saelemaekers, Thiaw, Vranckx; Antrenor: Stefano Pioli

Min 90+5. Final de meci.

Min 90+5. Ocazie Inter. Lukaku este faţă în faţă cu Tătăruşanu, dar nu poate marca.

Min 83. Gol anulat Inter. Lukaku bagă mingea în poartă, dar reuşita nu este validată deoarece belgianul a faultat în atac. 

Min 75. Ocazie Milan. Intrat în repriza secundă, Brahim Diaz produce primul moment de panică adevărat la poarta Interului, dar şutează slab.

Min 55. Ocazie Inter. Tătăruşanu intervine din nou excelent la şansele de gol ale gazdelor.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 45. Ocazie Inter. Calhanoglu trimite pe poartă, tot din corner, dar Tătăruşanu îşi salvează iar echipa.

Min 34. GOOOL Inter. Lautare îl învinge în sfârşit pe Tătăruşanu, cu o lovitură de cap la un corner bătut de Calhanoglu.

Min 25. Ocazie Inter. Dimarco trimite din corner direct pe poartă, dar Tătăruşanu are o nouă paradă excelentă.

Min 10. Ocazie Inter. Lautaro trece pe lângă deschiderea scorului.

Min 6. Ocazie Inter. Tătăruşanu are o super-intervenţie în faţa lui Lautaro.

Min 1. Începe meciul.


AC Milan trece prin cea mai slabă formă, de la numirea lui Stefano Pioli pe banca ”Diavolilor”.  ”Rosonerii” au primit cele mai multe goluri în acest calendaristic, 18 la număr, dintre toate echipele din campionatele de top din Europa. Echipa lui Tătăruşanu  vine după trei partide catastrofale, 2-5 cu Sassuolo, 0-4 cu Lazio, respect 0-3 în faţa rivalei locale, Inter.

Campioana Italiei se află pe locul cinci, cu 38 de puncte, la 18 lungimi distanţă de liderul autoritar al campionatului, Napoli. De cealaltă parte, Inter a înregistrat două victorii în ultima săptămână, 2-1 pe terenul lui Cremonese în campionat, respectiv 1-0 cu Atalanta, în sferturile Cupei Italiei.

”Nerazzurrii” încă luptă pe toate fronturile, în timp ce Milan a fost eliminată ruşinos din Cupă, în meciul contra lui Torino, după ce a jucat mai bine de 30 de minute cu un om în plus. Presa din Italia speculează că, în cazul unei înfrângeri, Pioli va fi demis pe banca tehnică a echipei pe care a preluat-o în 2019, şi alături de care a câştigat titlul de campioană, anul trecut. 

Correa şi Dalbert vor lipsi pentru Inter, din cauza unor accidentări, în timp ce de la Milan vor absenta Bennacer, Florenzi, Maignan, Tomori şi Ibrahimovic.

Episodul cu numărul 235 din ”Derby della Madonina” va fi arbitrat de o brigadă, care-l va avea la centru pe Davide Massa. În tur, Milan s-a impus cu 3-2.

 

Afla mai multe despre: intermilan 

viewscnt
Articole similare