Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool pierde un om de bază: s-a înţeles cu Real Madrid! Mutare de senzaţie făcută de Florentino Perez

Liverpool pierde un om de bază: s-a înţeles cu Real Madrid! Mutare de senzaţie făcută de Florentino Perezgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid vrea să-l aducă de la Liverpool pe Michael Edwards, cel care ar urma să devină noul director sportiv al madrilenilor.

Sadio Mane, Mohamed Salah, Alisson sau Virgil van Dijk sunt responsabili de succesul recent obţinut de Liverpool la nivel european, dar şi la nivel intern.

Toţi au ajuns la Liverpool cu ajutorul lui  Michael Edwards, directorul sportiv al clubului, cel pe care presa de specialitate îl consideră o piesă esenţială în progresul înregistrat de Liverpool în era Klopp.

Englezul în vârstă de 41 de ani a ajuns la Liverpool în 2016 şi, de atunci, gruparea de pe Anfield a reuşit să câştige titlul în Premier League (2019/2020) şi UEFA Champions League (2018/2019).

Potrivit The Sun, Michael Edwards este omul pe care Florentino Perez îl vrea la Real Madrid ca director sportiv. După ce a obţinut semnăturile unor jucători ca David Alaba sau Eduardo Camavinga, Florentino Perez vrea ca  Michael Edwards să fie cel care se va ocupa de negocierile uriaşe pentru transferurile lui Paul Pogba, Kylian Mbappe şi Erling Haaland.

De asemenea, pe viitor,  Michael Edwards va fi însărcinat pentru a-l aduce pe viitorul antrenor al madrilenilor, cu şanse bune ca acesta să fie chiar Jurgen Klopp, datorită relaţiei foarte bune pe care o are cu Michael Edwards.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perezmichael edwards 

viewscnt
Articole similare