Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, fericit după ce a încurcat-o din nou pe FCSB: ”Cu oricine am fi jucat, ne-am fi dorit să câştigăm”

Liviu Ciobotariu, fericit după ce a încurcat-o din nou pe FCSB: ”Cu oricine am fi jucat, ne-am fi dorit să câştigăm”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a reacţionat după ce echipa pe care o pregăteşte, FC Voluntari, a încurcat-o din nou pe FCSB în campionat.

FC Voluntari a remizat cu FCSB, scor 1-1, în etapa a zecea din Superligă.

Pentru FC Voluntari a înscris Nemec din penalty, în minutul 90+7, în timp ce FCSB a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 82.

În minutul 16, Matricardi a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Liviu Ciobotariu, fericit după ce a încurcat-o din nou pe FCSB

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a fost fericit pentru rezultat şi şi-a felicitat jucătorii de la FC Voluntari pentru atitudine.

"Sunt bucuros pentru rezultat, aveam nevoie. Veneam după o serie de rezultate slabe. În ultimele trei partide nu am avut niciun şut pe spaţiul porţii. Eram într-o situaţie delicată.

Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Nu e uşor să revii când joci cu FCSB. Am crezut în rezultat, am mers peste ei, am avut şi şansă.

Este un punct foarte important, aproape cât o victorie. A fost greu de gestionat această perioadă, de aia spun că sunt bucuros de rezultat.

Cu oricine am fi jucat, ne-am fi dorit să câştigăm. Era complicată situaţia. Era greu de gestionat. Faptul că am marcat în minutul 90 este un lucru pozitiv pentru că noi de trei meciuri nu am reuşit să marcăm.

Din punctul meu de vedere, am făcut un joc bun şi, când am primit gol, m-am gândit că e cel mai rău lucru care se putea întâmpla.

Am crezut că e ofsaid. La început aveam senzaţia că nu dă penalty. De pe bancă am văzut că e penalty clar. Am văzut că arbitrul ezită şi credeam că mai avem o şansă cu VAR-ul. Apoi mi-au zis colegii că a dat penalty.

În ultimele şase meciuri, toţi ne-am prezentat lamentabil, în frunte cu mine. I-am pus în pericol, am rămas tot timpul doi contra doi. La ultima pasă am avut de suferit. Am avut câteva situaţii de contraatac foarte bune, dar ne-am blocat.

În fotbal trebuie să ai presiune, să ai emoţii. De aia sunt antrenor, şi jucătorii trebuie să aibă presiune şi emoţii, aşa e la fotbal, altfel de ce ne mai prezentăm”, a spus Liviu Ciobotariu.

 

Afla mai multe despre: fc voluntariciobotariu 

viewscnt
Articole similare