Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Liviu Ciobotariu revenirea lui Vadim Raţă: ”Nu m-am întâlnit cu situaţia asta”. De ce l-a titularizat imediat

Cum a comentat Liviu Ciobotariu revenirea lui Vadim Raţă: ”Nu m-am întâlnit cu situaţia asta”. De ce l-a titularizat imediat

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a comentat un nou meci pierdut de echipa sa, FC Voluntari, de data aceasta în faţa Rapidului.

FC Voluntari a fost învinsă de Rapid, scor 0-1, în etapa a noua din Superligă. Golul a fost marcat de Dugandzic, în minutul 60

Dacă giuleştenii sunt noii lideri ai campionatului, ilfovenii au înregistrat al doilea eşec la rând şi al şaselea meci consecutiv fără victorie.

Cum a comentat Liviu Ciobotariu revenirea lui Vadim Raţă: ”Nu m-am întâlnit cu situaţia asta”. De ce l-a titularizat imediat

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că echipa sa nu reuşeşte să marcheze. Este al treilea meci la rând fără gol marcat de ilfoveni.

De asemenea, antrenorul lui FC Voluntari a detaliat şi cum l-a primit şi l-a titularizat pe Vadim Raţă, după întoarcerea acestuia de la FCSB.

”Îngrijorător că nu am reuşit să marcăm, ne-am creat situaţii, dar nu au fost clare. Nu a fost un joc uşor, am avut atitidune, dar prea puţin pentru faza ofensivă. Am dat câteva şuturi spre poartă, dar nu am prins cadrul porţii.

Moment greu, nu e uşor, sezonul trecut eram obişnuiţi cu rezultate pozitive, sezonul acesta una caldă, una rece.

E clar că se întâmplă ceva, trebuie să gestionăm mai bine. Faptul că azi am jucat mai bine faţă de etapa trecută poate să fie ceva bun. Trebuie să lucrăm, avem zece zile până la meciul cu FCSB.

Sezonul trecut au fost rezultate pozitive, aveam încredere în noi, această încredere nu se găseşte la supermarket sau la nu ştiu ce din aia să mergem s-o cumpărăm şi să le-o dăm lor în vestiar ca să poată să iasă pe teren. Aia trebuie să ţi-o câştigi. 

Pe mine nu m-a anunţat nimeni nimic. Nu am discutat despre lucrul acesta. E clar că dacă nu sunt rezultate, orice antrenor nu ştiu dacă e în pericol, dar lucrurlile nu sunt în regulă, dar n-am simţit lucrul acesta. 

Raţă a intrat cu entuziasm, a fost foarte motivat. Am vorbit aseară cu el şi mi-a spus <<Mister, sunt foarte motivat, vreau sp joc. Ştiu ce cereţi dumneavoastră, ştiu că nu s-a schimbat nimic>>, dar a avut un joc foarte bun. Mie mi-a plăcut cum a jucat.

Nu m-am întâlnit cu situaţia asta. Ştiam de acum două zile, am fost anunţat că e posibil să vină Vadim înapoi. Sincer, eu m-am bucurat foarte tare”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: ciobotariuvoluntarirata 

viewscnt
Articole similare