Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape. Antrenorul lui FC Voluntari a fost agresat verbal, la final, de ”cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova”

Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape. Antrenorul lui FC Voluntari a fost agresat verbal, la final, de ”cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova”

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a reacţionat la finalul victoriei la limită obţinute de FC Voluntari cu FC U Craiova.

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

A marcat Droppa, în minutul 45. În minutul 77, gazdele au ratat un penalty prin Florea.

Liviu Ciobotariu, prima victorie după şapte etape: ”Nu mai ştiam să ne bucurăm”

Este prima victorie pentru ilfoveni după şapte etape. Aceştia acumulează 12 puncte şi ocupă locul 12.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a fost fericit pentru succesul obţinut de elevii săi şi a recunoscut că adversarii au fost superiori în ceea ce priveşte jocul prestat.

Dar, în ciuda acestui fapt, cele trei puncte au rămas la Voluntari.

Totodată, Ciobotariu a explicat şi ce s-a întâmplat la finalul partidei, când spiritele s-au încins.

"Puteam să închidem jocul pe final. Aşa este la fotbal, se mai întâmplă să ratezi. La Petrolul, Florea a dat gol din penalty. Marcelo Lopes a avut şi el o ocazie.

Pentru noi acest rezultat a venit foarte bine. După o serie de şapte jocuri fără victorie, practic nu mai ştiam să ne bucurăm, tot timpul trişti în vestiar. De asta mă bucur pentru puncte.

Droppa este un caracter foarte frumos. Faptul că a intrat şi a dat sută la sută dovedeşte asta. E un jucător important pentru noi.

Am spus înainte de meci că întâlnim un adversar cu calitate. Şi-au creat foarte multe ocazii. Mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte, îmi felicit jucătorii.

Jocul a fost foarte greu pe noi, am încercat să ieşim pe contraatac. Am avut şanse mai mult în partea a doua, când ei încercau să ne dea gol. Trebuie să recunosc, au fost mai buni decât noi astăzi.

A fost o fază în care Costin a fost faultat. Eu am cerut galben. Sunt antrenor, pot să vorbesc. Cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova, mi-a adresat nişte cuvinte care nu îşi aveau rostul.

Practic şi eu aveam aceleaşi trăiri ca el. Nu au fost incidente grave, doar verbale. L-am înţeles, era supărat", a declarat Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare