Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, supărat după înfrângerea cu Chindia: ”A fost o seară neagră pentru noi”

Liviu Ciobotariu, supărat după înfrângerea cu Chindia: ”A fost o seară neagră pentru noi”

FC Voluntari

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a învins sâmbătă, în deplasare, echipa FC Voluntari, scor 3-0, printr-o triplă reuşită de Doru Popadiuc. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Superligă.

Liviu Ciobotariu, supărat după înfrângerea cu Chindia: ”A fost o seară neagră pentru noi”

Popadiuc a deschis scorul la Voluntari, înscriind din pasa lui Daniel Popa în minutul 14. În minutul 29, Chindia a cerut penalti la o cădere în careu a lui Căpuşă, dar VAR-ul a decis că nu a fost fault. FC Voluntari a avut un gol anulat de VAR, Damaşcan în minutul 33, iar în minutul 49 arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti pentru ilfoveni, după un contact în careu între Orozco şi Damaşcan. După analiza VAR, arbitrul a întors faza.

Oaspeţii au înscris al doilea gol în minutul 68, după ce Popadiuc a marcat singur cu portarul. Faza a fost analizată de VAR, pentru un presupus ofsaid, dar în cele din urmă golul a fost validat. Popadiuc şi-a completat tripla în minutul 82, cu un gol înscris de la jumătatea terenului. Chindia s-a impus cu 3-0 şi se află la a patra victorie consecutivă.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, s-a arătat dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi. 

”A fost o seară neagră pentru noi. Am făcut un joc slab. E prima dată de când sunt la Voluntari când încasăm 3 goluri acasă”, a declarat Ciobotariu, vizibil supărat, după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaş - C. Costin (M. Răduţ 75), Govea, Tavares (Marcelo Lopes 64), Raţa (Merloi 75) - Damaşcan, Nemec (Florea 64), Aliji. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco, Dumitraşcu - Akhmatov, Vorobjovas (Boldor 72) - Şerban (Ioniţă 72), Popadiuc, Neguţ (Chamed 78) - D. Popa (Grubac 75). ANTRENOR: Toni Petrea

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuvoluntari 

viewscnt
Articole similare