Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lobonţ, laude pentru Hagi: ”Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine”

Lobonţ, laude pentru Hagi: ”Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Bogdan Lobonţ (46 de ani), a prefaţat duelul cu Farul Constanţa, din prima etapă a returului din play-off.

Rapid are un meci dificil pe terenul celor de la Farul, miercuri, 24 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a şasea din play-off.

În conferinţa de presă premergătoare partide, Bogdan Lobonţ a încercat să anticipeze cum se va desfăşura jocul de la Ovidiu.

Până în momentul de faţă, Rapid a reuşit să obţină un singur în play-off, cel din remiza cu FCSB (2-2).

”Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună, dacă va fi dificil sau uşor ne vom da seama miercuri seara, în funcţie de ceea ce suntem dispuşi să facem pe teren.

Ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine Gică Hagi, pentru ceea ce face şi a făcut la Constanţa, scoate jucători pe bandă rulantă. Este unul dintre cei mai pregătiţi antrenori pe care îi are fotbalul românesc în momentul de faţă.

Cei de la Farul au relaţiile de joc foarte bine puse la punct, lucrează împreună de la grupa cea mai mică până la prima echipă, lucrează pe aceleaşi principii. Cine vine de jos, ştie foarte clar ce trebuie să facă.

Încrederea ţi-o poţi lua prin tot ceea ce faci, dacă te antrenezi bine îţi poate veni încrederea. Jucătorii s-au antrenat foarte bine şi săptămâna trecută şi acum, sunt aceiaşi băieţi. Dar ei trebuie să găsească instrumentele de unde să îşi ia încrederea.

Jucătorii trebuie să se schimbe. Sunt aceiaşi jucători, nu s-au schimbat de la o zi la alta, au aceleaşi nume, aceleaşi calităţi tehnice sau individuale. Eu nu am schimbat nimic. Dacă e să fi schimbat ceva, cu siguranţă au schimbat jucătorii”, a declarat Lobonţ, înainte de meci.

Rapid ocupă locul 5 în play-off-ul Superligii României, cu 29 de puncte acumulate până în momentul de faţă.

Afla mai multe despre: rapidbogdan lobontsuperliga 

viewscnt
Articole similare