You are here:

Louis Munteanu pleacă de la Fiorentina. Întorsătură nebună de situaţie în cazul atacantului dorit de Becali şi Şucu

Louis Munteanu pleacă de la Fiorentina. Întorsătură nebună de situaţie în cazul atacantului dorit de Becali şi Şucu

Stranieri

Comentarii

Louis Munteanu are şanse foarte mari să plece de la Fiorentina, după ce italienii l-au achiziţionat pe atacantul Moise Kean, chiar de la rivala din Serie A Juventus.

Louis Munteanu are drum liber spre Superliga României! Mutarea care o face pe Fiorentina să-şi schimbe decizia

Louis Munteanu a impresionat în Superliga României, aici unde a strălucit alături de „marinarii” lui Gică Hagi. Atacantul a fost golgheterul celor de la Farul, iar mai multe cluburi de top din România au încercat să-l transfere.

Atât FCSB, cât şi Rapid au insistat în numeroase rânduri pentru atacantul Fiorentinei,  dar niciun club din România nu a reuşit deocamdată să-l transfere. Motivul? Cei de la Fiorentina au dorit să-l păstreze în lot.

Totuşi, italienii se pot răzgândi acum că Moise Kean a fost tranferat la echipă pentru suma de 18 milioane de euro. În tot acest context, Fiorentina vrea să recupereze o parte din bani prin vânzarea lui Louis Munteanu şi, de asemenea, să elibereze un loc din departamentul ofensiv.

Astfel, românul ar putea reveni în Superliga României, chiar la una dintre favoritele la titlu: FCSB, Rapid sau CFR Cluj. Gigi Becali chiar a făcut o ofertă luna trecută pentru Louis Munteanu, dar suma de 1,5 milioane de euro nu a fost pe placul celor de la Fiorentina la acea vreme.
  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce spunea Becali despre Louis Munteanu

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Ştiu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulţi şi o să aducă jucători valoroşi. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu şi-a pus baza în el până acum, doar nu şi-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, spunea Gigi Becali în trecut despre posibilul transfer al lui Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: louis munteanufiorentinafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare