Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, transfer definitiv la o forţă din Superliga României: „Un milion de euro!”

Louis Munteanu, transfer definitiv la o forţă din Superliga României: „Un milion de euro!”

Farul Constanța

Comentarii

Louis Munteanu ar putea fi transferat definitiv de Farul Constanţa.

Louis Munteanu ar putea fi cumpărat definitiv de un club de top din Superliga României

„Marinarii” sunt foarte mulţumiţi de evoluţiile atacantului împrumutat de la Fiorentina şi vor să-l păstreze şi din vară la echipă, chiar dacă italienii au pretenţii financiare ridicate. Ciprian Marica, acţionar la formaţia campioană, a recunoscut că deja îşi face calcule pentru a realiza transferul definitiv şi estimează o sumă de un milion de euro pentru Louis Munteanu.

„I se termină contractul cu noi în vară. Chiar vorbeam cu Gică pe tema asta dacă putem face un efort şi să-l cumpăram noi pe Louis Munteanu. Nu am vorbit de viitorul lui la altă echipă, noi ne făceam calculul nostru.

Nu ştiu dacă îl putem scoate la 1 milion de euro. Habar nu am”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Prosport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

"M-a sunat". Cum a reuşit Gică Hagi să dea lovitura pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

Marian Aioani este una dintre cele mai importante achiziţii realizate de Gică Hagi, în perioada sa petrecută în fruntea Viitorului Constanţa, actuala Farul.

Portarul crescut de Chindia Târgovişte a fost pariul "Regelui", în vara anului 2021. Atunci, Gică Hagi a renunţat la patru jucători, cât şi la o sumă consistentă de bani, pentru a-l transfera pe Aioani la Constanţa. 

Marian Aioani a povestit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce a simţit, odată cu venirea la Farul.

"Eram în cantonament la Marbella, atunci am luat contact prima dată cu dânsul. M-a sunat, am vorbit puţin.  M-a întrebat dacă vreau să vin la Farul, i-am zis că da, că e o oportunitate imensă şi lucrul ăsta s-a adeverit pe parcurs.

Pentru mine a fost, nu ştiu cum să zic, am primit o mare încredere din partea dânsului, mereu a fost lângă mine, chiar şi în perioadele dificile ale carierei mele. unde poate n-am avut chiar cele mai bune prestaţii.  El a crezut în mine indiferent de situaţie pentru că ştia ce pot.

E un tip care îşi doreşte în fiecare zi să vii să înveţi, să te antrenezi 100% şi să dai tot ce e mai bun.", a declarat Marian Aioani, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: louis munteanufarultransfer 

viewscnt
Articole similare