Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Dinamo! Golgheterul lui Kopic semnează cu fosta echipă a lui Şumudică. ”S-a înţeles deja”

Lovitură grea pentru Dinamo! Golgheterul lui Kopic semnează cu fosta echipă a lui Şumudică. ”S-a înţeles deja”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo ar putea rămâne fără Goncalo Gregorio. Atacantul lusitan al ”câinilor” s-a înţeles deja cu o echipă din ţara sa natală, iar presa din Portugalia susţine că sunt şanse foarte mari ca transferul să se realizeze.

Goncalo Gregorio, pe picior de plecare de la Dinamo! Golgheterul ”câinilor” se va bate la promovare

Conform publicaţiei lusitane zerozero.pt, ”Greg” a ajuns la un acord cu Maritimo Funchal, fosta echipă a lui Marius Şumudică. Gruparea din Madeira este în căutarea unui atacant cu care să poată ataca revenirea în prima ligă, iar transferul dinamovistului este o ”prioritate” pentru Maritimo.

Aceeaşi sursă relatează că Dinamo şi Maritimo negociază deja mutarea, iar portughezii îşi doresc cu tot dinadinsul să-l repatrieze pe atacant chiar din această iarnă. Maritimo este pe locul patru în liga secundă, la şase puncte de locurile ce promovează direct.

În acest sezon, Goncalo Gregorio (28 de ani) a marcat cinci goluri în acest sezon pentru Dinamo în 21 de apariţii. Portughezul a semnat cu Dinamo în vara anului trecut, după despărţirea de Dinamo. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Salariul lui Gregorio l-a şocat pe Bogdan Cosmescu. ”În Portugalia câştiga 1000 de euro”

Dan Udrea, moderatorul emisiunii ”Minutul 91”, a susţinut că atacantul portughez ar câştiga în jur de1 0.000 de euro pe lună la Dinamo. Lui Bogdan Cosmescu nu i-a venit să creadă şi a declarat că remuneraţia sa este mult prea mare, faţă de veniturile pe care bănuieşte că le-ar fi încasat în perioada în care evolua în ţara sa natală.

Constantin Zotta: Orice jucător care primeşte o ofertă de la Dinamo se gândeşte că are şanse să salveze echipa. 

Bogdan Cosmescu: La 15.000 de euro pe lună?

Contează Zotta: Nu contează numai banii.

Basarab Panduru: Aoleu! Rotariu a venit la FCSB că nu contau banii. De ce nu s-a dus la Dinamo dacă nu contau banii?

Dan Udrea: Nu toţi jucătorii vin pe 15.000. Dacă Rotariu ia 15.000, înseamnă că toţii jucătorii de la Dinamo câştigă 15.000?

Basarab Panduru: Gregorio cât câştigă la Dinamo? Vine din liga a treia din Portugalia.

Dan Udrea: Mai mult de 10.000, nu cred.

Bogdan Cosmescu: Nu a luat în viaţa lui 10.000. Nici nu ştie să îi numere. Vine de la Leiria. Nu cred că poţi să îi dai 10.000. La Leiria avea 1000. Mă jur. 1500 şi mai lucra în timpul zilei. Pandi, noi luăm din liga a doua portugheză. Cât poţi să le dai?

Afla mai multe despre: superligădinamomarius şumudicăportugaliagoncalo gregorio 

viewscnt
Articole similare