adplus-dvertising
You are here:

Lovitura iernii la Universitatea Craiova. Reghecampf a insistat în privinţa mutării pentru titlul Ligii 1

Lovitura iernii la Universitatea Craiova. Reghecampf a insistat în privinţa mutării pentru titlul Ligii 1

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova nu mai are şanse de a le prinde pe FCSB şi CFR Cluj în cursa pentru titlul Ligii 1 în acest sezon, dar e pregătită pentru următorii ani. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că a insistat pentru venirea artizanului unora dintre performanţele din ultimii ani de la CFR Cluj.

Universitatea Craiova a spart gheaţa în 2022 cu prima victorie după seria lungă de insuccese în Liga 1. Sâmbătă, Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid cu 1-0, a urcat pe locul al patrulea în clasament, dar are o diferenţă de 22 de puncte de recuperat faţă de campioana CFR Cluj, înainte de intrarea în play-off. 

La nivelul lotului, oltenii vor să-l transfere definitiv pe Houri, în timp ce Mihai Bălaşa, Mihai Roman II şi Laurenţiu Popescu s-au despărţit de echipă. Cea mai importantă mutarea a fost la nivelul conducerii, prin sosirea lui Marian Copilu.

Reghecampf a insistat pentru lovitura iernii la Universitatea Craiova

Pentru a se lupta cu şanse reale la titlul Ligii 1, oltenii l-au adus în iarnă pe un specialist. Marian Copilu a devenit preşedinte la Universitatea Craiova, iar Sorin Cârţu a susţinut, în glumă, că a adus rezultatele cu care CFR Cluj a obişnuit în campionat.

Până în acest moment, doar finanţatorul Mihai Rotaru a fost cel care a vorbit despre Marian Copilu. Cei doi au o relaţie de prietenie şi afaceristul a fost hotărât să-l aducă în conducere.

Mutarea a fost dorită şi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, cel care aşteaptă o mână de ajutor din partea fostului oficial al lui CFR Cluj. Principalul a recunoscut relaţia bună pe care o are cu Marian Copilu. 

"Suntem foarte buni prieteni şi eu am ţinut ca el să ajungă lângă noi la echipă. Să dea Dumnezeu să aibă mână bună şi să aducă norocul de care avem nevoie", a susţinut Laurenţiu Reghecampf. 

"E greu să ne mai gândim la titlu. Sunt multe puncte, principalul obiectiv este play-off-ul şi Cupa România. Şi un loc cât mai sus în clasament", a declarat fundaşul stânga al Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu. 

Marian Copilu a plecat de la CFR Cluj în acest sezon, după ce Nelu Varga s-a enervat şi a dictat schimbări la nivelul staff-ului tehnic şi al conducerii.  

Marian Copilu a fost adus la CFR Cluj la insistenţele lui Dan Petrescu şi a fost una dintre cele mai apreciate persoane din club, pentru metodele folosite, care au sigurat succesul în Gruia. 

Cu el în club, CFR Cluj a câştigat patru titluri în Liga 1.

 
 

viewscnt
Articole similare