Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Becali. Transferul BOMBĂ al FCSB-ului, făcut de o altă echipă din Superligă: "E jucător de milioane"

Lovitură în plin pentru Becali. Transferul BOMBĂ al FCSB-ului, făcut de o altă echipă din Superligă: "E jucător de milioane"galerie foto

CS Mioveni

Comentarii

Amine Benchaib a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică la CS Mioveni.

Deşi presa din Belgia a anunţat că Benchaib urmează să semneze cu FCSB, în cele din urmă, jucătorul a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică la CS Mioveni. Clubul din Argeş l-a prezentat oficial zilele trecute. 

Dică a ajuns la CS Mioveni şi pare că a reuşit să redreseze echipa. Antrenorul a obţinut deja două victorii consecutive şi se află în cărţi pentru a salva clubul din Argeş de la retrogradare.

Invitat în studioul Orange Sport, fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit cum a reuşit să îl aducă la Mioveni pe Benchaib, fotbalist care ar fi fost şi pe lista lui Becali.  

”A fost o problemă acolo cu patronul!”

”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent, am spus că am nevoie de un jucător care să facă diferenţă. El nu jucase în ultima perioadă, a fost o problemă acolo cu patronul. I-am spus ce-mi doresc de la el, ce cred eu că poate să dea el, i-am vorbit despre campionatul României.

E tânăr, are 24 de ani, are potenţial foarte mare. Nu trebuie acum, după două jocuri, că e jucător de sute de mii, milioane. 

Avem o opţiune de cumpărare. E un jucător care a evoluat în prima ligă din Belgia, nu e uşor de adus, mai ales la Mioveni”, a spus Dică, la Orange Sport. 

Amine Benchaib a jucat în acest sezon pentru KV Kortrijk, locul 15 în Belgia, la care s-a transferat în urmă cu un an, în ianuarie 2022.

În trecut, el a mai jucat pentru Lokeren şi Charleroi, astfel că Mioveni este primul club din străinătate la care evoluează.

Amine Benchaib este mijlocaş central, însă poate juca şi pe benzi. Are 1,81 metri înălţime şi loveşte mingea cu piciorul drept.

Afla mai multe despre: cs mioveni-fcsb-dică-amine benchaib 

viewscnt
Articole similare