Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură ISTORICĂ dată de Edward Iordănescu. Dat afară de Becali de la FCSB, antrenorul semnează cu un club de mare tradiţie din Europa

Lovitură ISTORICĂ dată de Edward Iordănescu. Dat afară de Becali de la FCSB, antrenorul semnează cu un club de mare tradiţie din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, iar în această săptămână a rămas fără Edward Iordănescu. Plecat de pe banca vicecampioanei României, antrenorul nu duce lipsă de oferte.

Adus cu mari eforturi de Gigi Becali la FCSB, Edward Iordănescu a fost îndepărtat rapid de latifundiarul din Pipera. În ciuda rezultatelor foarte bune înregistrate pe banca tehnică a vicecampioanei României, antrenorul în vârstă de 43 de ani a plecat cu scandal de la FCSB, în urma neînţelegerilor cu patronul roş-albaştrilor. Fără titlu din 2015, gruparea lui Gigi Becali l-a readus la echipă pe Toni Petrea, plecat în luna mai de pe banca tehnică.

Deşi în ultimele şase sezoane s-au aflat la conducerea echipei nume importante precum Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja, FCSB a pierdut, rând pe rând, titlul în faţa Astrei Giurgiu, în faţa Viitorului şi în faţa CFR-ului, campioana ultimelor patru sezoane. Acum, cu Toni Petrea revenit pe banca tehnică, Gigi Becali speră ca echipa sa să câştige din nou titlul şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor, astfel că antrenorul are în contract chiar şi o primă de un milion de euro pentru o eventuală calificare în cea mai tare competiţie intercluburi.

Lovitură ISTORICĂ dată de Edward Iordănescu. Dat afară de Becali de la FCSB, antrenorul semnează cu un club de mare tradiţie din Europa

Deşi a fost îndepărtat rapid de Gigi Becali, Edward Iordănescu poate reveni curând la conducerea unei echipe. Conform sport.ro, antrenorul de 43 de ani este dorit insistent de unul dintre cluburile de tradiţie din Franţa. Înfiinţat în urmă cu 108 ani (1913), Valenciennes nu traversează cea mai bună perioadă şi ocupă locul 17 în Ligue 2, la un sigur punct de Bastia, prima echipă aflată sub linia roşie a clasamentului.

În urma rezultatelor dezamăgitoare din actuala stagiune, conducerea lui Valenciennes l-a demis, la începutul acestei luni, pe Olivier Guegan, iar acum speră să îl convingă pe Edward Iordănescu să preia echipa.

Iordănescu a venit la FCSB pe 18 august, după etapa a 5-a din Liga I, la finalul căreia echipa era pe locul 4, cu opt puncte, la şapte lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Antrenorul a lăsat gruparea roş-albastră pe locul 2, cu 31 de puncte, după 15 etape, la opt puncte de CFR, echipa de pe primul loc.

În cariera sa, Edward Iordănescu le-a mai pregătit pe Fortuna Brazi, ASA Târgu Mureş, Pandurii, ŢSKA Sofia, Astra, CFR Cluj şi Gaz Metan.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare