Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru una dintre perlele lui Becali! Fotbalistul, OUT de la şedinţele de pregătire: ”Se va antrena separat” | EXCLUSIV

Lovitură pentru una dintre perlele lui Becali! Fotbalistul, OUT de la şedinţele de pregătire: ”Se va antrena separat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că Alexandru Musi s-a accidentat şi va absenta câteva săptămâni.

Gigi Becali a făcut investiţii majore în complexul de antrenamente al FCSB-ului, dar şi în academie, cu scopul de a maximiza profitul pe care îl poate scoate din juniori.

Cu facilităţi mai bune, cei de la FCSB pot oferi tinerilor o pregătire mai adecvată, pe modelul academiliilor din afară, şi fie să îi aducă la prima echipă, fie să îi vândă mai departe.

Printre jucătorii ce au făcut pasul din pepiniera FCSB-ului în primul 11 se numără Ovidiu Perianu, Sorin Şerban sau, cel mai notabil, Ianis Stoica.

Alexandru Musi este noua mare speranţă a echipei, dar acesta va fi indisponibil câteva săptămâni, după ce a suferit o fractură la un deget de la picior.

MM Stoica a dezvăluit că tânărul fotbalist se va pregăti separat câteva săptămâni, dar că situaţia nu este prea gravă, chiar dacă acesta nu se poate antrena cu mingea.

Lovitură pentru una dintre perlele lui Becali

Musi are fractură la un deget de la picior. A fost călcat la antrenament, nici n-a ştiut, pentru că a terminat acea şedinţă de pregătire. Trei săptămâni se va antrena separat, asta e situaţia.

Nu e complicat, e o fractură pe care am avut-o şi eu. E deranjant că nu te poţi antrena cu mingea, dar sală poţi să faci”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În vârstă de doar 17 ani, Alexandru Musi este noua mare speranţă a FCSB-ului, crescut în academia echipei pregătită de Toni Petrea.

Chiar şi la vârsta sa fragedă, mijlocaşul ofensiv, care poate juca şi pe benzi, a reuşit deja să însumze opt partide pentru FCSB, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

La momentul actual, FCSB ocupă poziţia a doua în Liga 1, la 10 puncte în urma liderului CFR Cluj, urmând ca cele două să se dueleze chiar în prima partidă de după reluarea campionatului.

Afla mai multe despre: alexandru musi 

viewscnt
Articole similare