Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Steven Gerrard construieşte o super echipă la Aston Villa! După Coutinho, un alt fost star de la Barcelona a semnat cu formaţia sa

OFICIAL | Steven Gerrard construieşte o super echipă la Aston Villa! După Coutinho, un alt fost star de la Barcelona a semnat cu formaţia sa

Premier League

Comentarii

După transferul lui Philippe Coutinho, Steven Gerrard a mai adus o nouă vedetă la Aston Villa.

Joi dimineaţa, Aston Villa a anunţat cel de al doilea transfer făcut în această iarnă, după Philippe Coutinho.

Dacă brazilianul a venit pe gratis, sub formă de împrumut, echipa din Birmingham a trebuit să plătească o sumă consistentă pentru celălalt fost star de la Barca adus.

Lucas Digne a semnat cu Aston Villa după ce a fost tras pe linie moartă de Rafa Benitez la Everton, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Steven Gerrard construieşte o super echipă la Aston Villa

Clubul Aston Villa este entuziasmat să anunţe transferul lui Lucas Digne de la Everton. Internaţionalul francez, care a reprezentat cluburi de elită precum PSG, Roma sau Barcelona, devine a doua venire a perioadei de mercato din iarnă.

Digne, în vrâstă de 28 de ani, a câştigat titluri în Franţa şi Spania şi şi-a reprezentat ţara la Campionatul Mondial şi European”, au notat englezii pe site-ul oficial.

Fundaşul stânga devenise disponibil în urma disputei cu Benitez şi mai multe echipe se interesaseră de serviciile sale, inclusiv campioana Europei, Chelsea.

Totuşi, cei de la Aston Villa au reuşit să completeze transferul, iar Steven Gerrard s-a declarat entuziasmat de venirea lui Digne.

Când Lucas a devenit disponibil, ne-am grăbit să îl aducem la club. Să transferi un jucător cu experienţa şi calitatea sa în iarnă este o lovitură şi venirea sa ne entuziasmează pe mine şi pe toată lumea asociată cu Aston Villa”, a punctat Steven Gerrard.

Crescut în academia lui Lille, Lucas Digne are un CV impresionant, în special graţie timpului petrecut la doi dintre giganţii fotbalului mondial, Barcelona şi PSG.

Trei titluri, trei cupe, două cupe ale ligii, două supercupe şi un trofeu Nations League a ridicat până acum fundaşul lateral.

Pentru naţionala Franţei, Lucas Digne a reuşit să însumze 43 de apariţii, dar nu a fost parte din echipa care a câştigat Campionatul Mondial în 2018.

Afla mai multe despre: lucas digne 

viewscnt
Articole similare