Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovituri grele pentru Dinamo şi UTA! Cele două grupări au primit verdictul de la recurs şi au aflat câte etape vor mai sta fără spectatori

Lovituri grele pentru Dinamo şi UTA! Cele două grupări au primit verdictul de la recurs şi au aflat câte etape vor mai sta fără spectatori

Superliga

Comentarii

Dinamo şi UTA Arad şi-au primit verdicul în urma apelului asupra deciziei luate de Comisia de Disciplină, după incidentele de la meciul dintre Dinamo şi UTA Arad din ultima etapă a sezonului regular.

Cele două formaţii au primit penalităţi sportive semnificative, dar cel mai important, interzicerea suporterilor la meciurilor de pe teren propriu pentru următoarele patru etape.

La ultimele meciuri de pe teren propriu ale ambelor formaţii au fost prezenţi, însă, sute, respectiv mii de copii. 5000 de copii cu vârsta până în 14 ani au asistat la victoria celor de la UTA în faţa ultimei clasate, FC Botoşani, în timp ce sute de copii au sprijinit-o pe Dinamo la egalul cu Petrolul.

TAS, singura variantă rămasă pentru Dinamo şi UTA

"Întrunită marţi, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a FRF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a FRF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.", se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Astfel, Dinamo, cât şi UTA Arad vor disputa următoarele trei partide de pe teren propriu fără sprijinul propriilor suporterilor. Pentru Dinamo, respingerea recursului poate reprezenta o condamnare la retrogradare pentru formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Dinamo are viaţă grea pe teren străin, dinamoviştii au acumulat doar 11 puncte în sezonul regular, din partidele din deplasare şi au suferit două înfrângeri în cele două partide de play-out disputate pe teren advers.

Afla mai multe despre: dinamouta aradsuperligalpffrf 

viewscnt
Articole similare