Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, "campionul mediocrităţii" în Superliga? Clasările italianului, contestate în studioul Orange Sport: "Nu este un antrenor mare"

Cristiano Bergodi, "campionul mediocrităţii" în Superliga? Clasările italianului, contestate în studioul Orange Sport: "Nu este un antrenor mare"galerie foto

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi este unul dintre cei mai longevivi antrenori din campionatul României. Însă, tehnicianul italian nu este cunoscut pentru perioadele lungi de timp petrecute pe banca unei anumite echipe, în schimb, acesta a fost pe banca mai multor formaţii din prima divizie.

Tehnicianul italian a antrenat nouă echipe diferite în Liga 1. Acesta are trei perioade difernte ca antrenor principal pe banca celor de la Rapid Bucureşti, formaţie pe care a calificat-o în play-off şi alături de care are şansa unei clasări în primele trei echipe ale campionatului, un rezultat satisfăcător pentru conducerea clubului giuleştean.

Întregul său parcurs ca antrenor în România a fost dezbătut în studioul Orange Sport. Clasările sale la echipele pe care le-a antrenat au fost subiect de discuţie pentru Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu.

Clasările lui Cristiano Bergodi, în România

Constantin Zotta: "Sunt nişte clasări medii, normale, spre bune"

"Încă mi se pare inexplicabil cum după ce baţi cu 4-0 pe FCSB, pierzi 3 meciuri la rând. Şi eu am spus că Bergodi nu este un foarte mare antrenor.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Minutul 91.

"Sunt nişte clasări medii, normale, spre bune, că el a fost la nişte echipe bune. Altceva nu mi-a plăcut. A avut lot, jucători, conducerea a investit, dar echipa nu a fost bine pregătită fizic, nu a avut reacţie, nu a avut acel pressing agresiv şi cred că n-a ales tactica cea mai bună.

Rapid a avut rezultate când s-a apărat foarte bine. Rapid a avut un parcurs foarte bun, cu promovare, au lucrat la management. Anul trecut au terminat pe cinci. Bă, dar aş vrea să ia un loc de cupele europene, acolo să fie concentrarea, nu să te baţi pentru campionat. Acum trebuie să termini pe locul al doilea, al treilea. Zic ca strategie, la ce trebuie să facă", a spus Constantin Zotta.

"Nu mi se par bune, nu. Eşti sub anul trecut.", a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cristiano bergodisuperligarapidbasarab pandurubogdan cosmescuconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare