Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, reacţie incredibilă după ce a prezis că Rapid va câştiga titlul: "Trebuia să ard înregistrarea" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, reacţie incredibilă după ce a prezis că Rapid va câştiga titlul: "Trebuia să ard înregistrarea" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Expertul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a prezis clasamentul final al play-off-ului din Superliga României.

Cosmescu a avut posibilitatea să reacţioneze la pronosticurile oferite la începutul play-off-ului, în urma unei analize îndelungate a situaţiei la finalul sezonului regular.

În ultima etapă înainte de intrarea în play-off, Rapid o învingea pe FCSB cu scorul de 4-0 şi se apropia considerabil de rivali, în clasament, în contextul înjumătăţirii punctelor.

Cosmescu s-a amuzat de clasamentul pe care l-a gândit la acea vreme şi îşi recunoaşte greşeala, în condiţiile în care acesta a spus că FCSB va acumula doar trei puncte din primele trei etape din play-off.

Bogdan Cosmescu, reacţie virală după ce a prezis că Rapid va câştiga titlul

"La mine e clar, ce să mai, eu trebuia să ard înregistrarea.", a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Minutul 91.

Cosmescu a spus că Rapid va încheia sezonul drept campioană în Superliga, CFR Cluj vice-campioană, iar pe FCSB doar pe locul trei, ultimul loc de pe podium-ul play-off-ului din Superliga.

"Rapid locul 1, CFR Locul 2, FCSB locul 3, Craiova locul 4, Sepsi locul 5, Farul locul 6. Hai să spunem câte puncte ia FCSB în trei etape, eu zic că ia trei, asta e părerea mea, eu zic ca ia 3.", a prezis la începutul play-off-ului, Bogdan Cosmescu.

Constantin Zotta a avut mai multă intuiţie atunci când a stabilit un clasament final între primele şase. "FCSB locul întâi, Rapid, CFR, Craiova, Farul, Sepsi", a spus Zotta.

Panduru a avut o abordare mai rezervată şi nu s-a pronunţat în privinţa primelor şase clasate din play-off, în schimb, acesta a fost convins de faptul că FCSB va avea un început bun în play-off.

"E grea, nu ştiu, nu cred nimic, nu ştiu. Nu ştiu primul loc, nici pe doi nu îl ştiu. Eu zic că FCSB ia 7 puncte", spunea Panduru.

Panduru a explicat motivul pentru care nu s-a putut pronunţa, la început de play-off. "Nu mai ştiam atunci, era între FCSB şi Rapid şi părea că şi Rapidul poate să facă ceva atunci, am zis că e deja complicat. Mie mi se părea că poate să facă ceva, Rapidul era periculoasă. Şi eu greşesc, dar mai puţin ca foarte mulţi.", a declarat fostul internaţional.

Afla mai multe despre: rapidfcsbbogdan cosmescuplay-offuniversitatea craiovacfr clujfarulsepsisuperliga 

viewscnt
Articole similare