Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Gigi Becali, în pregătirile pentru Champions League! Doi fotbalişti de top, blocaţi din drumul spre FCSB

Probleme pentru Gigi Becali, în pregătirile pentru Champions League! Doi fotbalişti de top, blocaţi din drumul spre FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a conceput lista de transferuri pentru viitorul sezon, stagiune în care echipa sa, FCSB, va evolua cel mai probabil în preliminariile UEFA Champions League.

Patronul celor de la FCSB are planuri mari pentru sezonul viitor. Latifundiarul din Pipera şi-a pregătit deja o listă de transferuri pentru a ataca grupele celei mai prestigioase competiţii inter-cluburi din Europa.

Becali s-a orientat către unii dintre cei mai prolifici jucători ofensivi ai campionatului, cât şi la câteva variante din străinătate. Printre numele de pe lista scurtă a lui Becali se numără Alexandru Mitriţă şi Philip Otele, jucători cu cifre excelente în actualul sezon din Superliga.

Întrebat despre un eventual transfer al lui Mitriţă la FCSB, patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a oferit un răspuns scurt.

Mitriţă şi Otele, transferuri nerealizabile pentru Gigi Becali?

"Nu suntem în situaţia în care să ne ardă de glume", a declarat Rotaru, la Fanatik.

În cazul lui Otele, finanţatorul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, i-a transmis lui Becali suma pentru care este dispus să-l cedeze pe talentatul jucător ofensiv.

6.000.000 de euro este preţul fixat de Varga, special pentru Gigi Becali, în condiţiile în care finanţatorul ardelenilor îşi propune să obţină o sumă şi mai mare, din partea unui club din străinătate.

"Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică şi foarte simplă. Dacă vrea să îl ia şi să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este preţul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă aceşti bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preţ aşa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toţi aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, preţul poate să fie şi mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro şi poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-şi facă treaba cu el şi o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde doreşte domnia sa", a declarat Ioan Varga, pentru Fanatik.

Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt alţi doi jucători pe care Gigi Becali îi doreşte, în perioada de transferuri din această vară.

Afla mai multe despre: gigi becalialexandru mitritaioan vargaphilip otelecfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare