Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali pregăteşte un transfer spectaculos pentru Champions League! FCSB a pus ochii pe jucătorul dorit de Brighton: ”Da, îmi place!”

Gigi Becali pregăteşte un transfer spectaculos pentru Champions League! FCSB a pus ochii pe jucătorul dorit de Brighton: ”Da, îmi place!”

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat fără probleme derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, iar trupa lui Gigi Becali este în proporţie de 99% noua campioană a României.

Cu şapte etape rămase de disputat până la finalul sezonului, FCSB are un avans de zece puncte în fruntea clasamentului. Astfel, oficialii liderului au început planurile pentru preliminariile Ligii Campionilor.
 
Gigi Becali a anunţat că vrea să-i aducă la echipă, în vară, pe Denis Alibec şi pe Louis Munteanu.

Gigi Becali, mai rapid decât De Zerbi?

În plus, latifundiarul din Pipera visează să-l convingă pe Mihai Rotaru să-l cedeze şi pe Alexandru Mitriţă şi a dezvăluit că se va interesa şi de situaţia lui Philip Otele, atacantul nigerian al lui CFR Cluj, despre care s-a spus că reprezintă o ţintă şi pentru Brighton.

”Deja am început să mă gândesc la campania pentru Europa. Cu Louis Munteanu am vorbit deja. Nu este bine că v-am zis, pentru că el mai are un an de contract cu Fiorentina. A

Am vorbit cu Alibec, bine, mai sunt doi jucători din Româia, dar nu vă spun cine, mai e Otele...

Îmi place Otele! Dacă îmi convine preţul, da, că dacă CFR nu se califică în Europa League, mă gândesc că oamenii vor să câştige nişte bani”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

În vârstă de 24 de ani, Otele este cotat de Transfermarkt la 1.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becaliphilip otele 

viewscnt
Articole similare