Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are dreptate Gigi”. Păreri împărţite în direct. Patronul FCSB, mişcare de geniu sau nu în drumul spre titlu? ”Nu poţi să fii de acord” | EXCLUSIV

”Are dreptate Gigi”. Păreri împărţite în direct. Patronul FCSB, mişcare de geniu sau nu în drumul spre titlu? ”Nu poţi să fii de acord” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este din ce în ce mai aproape de titlul în România. Cu fiecare etapă care trece, formaţia roş-albastră îşi măreşte avansul în fruntea Superligii, iar o decizie luată de Gigi Becali pe parcursul sezonul a fost analizată în direct la Orange Sport.

FCSB a câştigat duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-off-ul Superliga României.

Bucureştenii s-au impus datorită golului marcat de Coman (29) şi a autogolului dat de Vlădoiu (32).

În urma acestei victorii, FCSB s-a distanţat la 10 puncte în vârful clasamentului, având 38 de puncte în prezent. Următoarele două clasate, CFR şi Craiova, au 31 de puncte.

Astfel, titlul este mai aproape ca niciodată pentru echipa lui Gigi Becali, care nu a mai triumfat pe plan intern din 2015. Atunci, la cârma roş-albaştrilor era Costantin Gâlcă.

Cine a avut dreptate despre FCSB?

În cadrul emisiunii ”Minutul 91” de la Orange Sport, experţii au ajuns la concluzia că unul dintre motivele principale pentru care FCSB poate pune mâna pe Superligă este şi lotul de jucători, asupra căruia experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Bogdan Cosmescu, şi-au exprimat opiniile.

Zotta: ”Cred că a avut un lot de jucători cu o consistenţă foarte, foarte mare, care au performat între 8 şi 9 la toate meciurile. Sunt cinci jucători care au fost atuul echipei, meci de meci: Şut, Olaru, Coman, Târnovanu, Ngezana. Poate şi Radunovic, Băluţă, Dawa. Pe ceilalţi i-a mai schimbat din când în când şi cred că bine a făcut, că a pus presiune pe ei”.

Cosmescu: ”Cred că a avut un lot mai puţin stufos, care i-a permis mai puţine improvizaţii”.

Zotta: ”I-a văzut pe Djokovic şi Compagno că nu performează, i-a făcut să plece. Du-te. Faptul că le-a dat drumul, că a scăpat de ei, a arătat autoritate, a şi făcut economii. A plătit 3-4-5 salarii, dar nu a plătit doi ani de contract”.

Pandi: ”Păi, da, că e în măsura să vină oricine la el în condiţiile date de el. De fapt, asta au făcut toţi. Plecaţi când nu îmi mai convine de voi. Ceva de genul ăsta a părut. Ganea de ce a plecat? S-a dus la Farul că l-a dat Gigi afară şi el s-a dus la Farul. Spun ce a zis. N-a zis aşa?

Sunt şi jucători care nu vor să stea. Ei sunt jucători care vor să joace, ca Djokovic. Oamenii din club i-au văzut pe Djokovic şi Compagno, iar dacă tu îi vezi că sunt corecţi, că se antrenează, că fac tot ce trebuie, nu poţi să fii de acord să plece, nu ai pe ce”.

Zotta: ”Ba da, ai. Are dreptate Gigi. Pe prestaţiile din teren ale lui Djokovic şi Compagno în ultima perioadă la FCSB, mie mi se pare că Gigi are dreptate”.

Pandi: ”Compagno nu părea că este un jucător care să plece de la FCSB, mai ales că a costat un milion jumate. Nu ai cum să dai atâţia bani şi după să-l vinzi cu 150 de mii”.

Cu şapte etape înainte de final, FCSB este pe primul loc, cu un avans de 10 puncte faţă de ocupanta locului 2, astfel că au apărut şi anumite predicţii cu privire la ulteriorul parcurs al viitoarei campioane a României spre grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliminutul 91orange sportsuperliga 

viewscnt
Articole similare