Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a vorbit despre play-off şi metoda sa controversată de a antrena, după Oţelul - Dinamo 1-0! "Nu dau sfaturi, dar trebuie pus la muncă"

Dorinel Munteanu a vorbit despre play-off şi metoda sa controversată de a antrena, după Oţelul - Dinamo 1-0! "Nu dau sfaturi, dar trebuie pus la muncă"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a transmis felicitări tuturor după victoria cu Dinamo şi a spus de ce apelează la cantonamentul montan, metoda care a fost contestată pentru nivelul anului 2024.

Dorinel Munteanu a ieşit în faţă după ce Oţelul a învins Dinamo, 1-0

Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în viteză.

"Sigur, jocul s-a desfăşuat cum ne imaginam, greu, cu o echipă care juca una dintre ultimele şanse de a obţine puncte. Am fost agresivi, am stat bine în teren, am avut două, trei ocazii clare şi cred că victoria e meritată. Sunt fericit pentru publicul mulţumit, felicit echipa, suporterii şi Galaţiul. Echipa este bine pregătită, mă bucur pentru jucători. Tănasă trebuie să marcheze mai mult, chiar dacă azi a făcut-o bine. Nu prea îi felicit, ca să nu li se urce la cap, dar merită felicitări toţi care au intrat pe parcurs, care au început jocul, tactic, mental am stat foarte bine. 

Din păcate, am crezut de la începutul promovării noastre, dar nu ne-am atins obiectivul de a fi în play-off. În vară, dacă aveam mai mult timp să omogenizez echipa, poate eram în altă parte acum, dar am văzut progres, agresivitate, într-un fotbal modern, iar jucătorii mei au aceste calităţi. 

(n.r. - Pregătirea montană) Sigur, asta puteam s-o fac şi în Austria, în Turcia nu puteam să facem pregătirea, că nu e clima bună, dar o perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe să-şi încarce bateriile. Nu dau sfaturi, jucătorul român e talentat, dar trebuie pus la muncă. 

De mâine facem recuperare şi nu ne oprim aici. Ar fi culmea să mergem la Voluntari şi să nu tratăm serios jocul", a declarat Dorinel Munteanu, după victoria obţinută de Oţelul cu Dinamo, la Galaţi. 

Oţelul Galaţi e pe locul al treilea în play-out, cu 26 de puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti este penultima, cu 16 puncte. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelulotelul dinamo 

viewscnt
Articole similare