Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai tare concluzie a serii după Oţelul - Dinamo 1-0! "Să mergem la Vatra Dornei cu toţii! Să mai lăsăm Antalya şi Spania"

Cea mai tare concluzie a serii după Oţelul - Dinamo 1-0! "Să mergem la Vatra Dornei cu toţii! Să mai lăsăm Antalya şi Spania"

Oțelul Galați

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu, au oferit primele concluzii despre victoria obţinută de Oţelul cu Dinamo, iar comentatorul Orange Sport a oferit o concluzie spumoasă.

Reacţie fabuloasă după ce Oţelul a învins Dinamo! "Să mergem la Vatra Dornei cu toţii! Să mai lăsăm Antalya şi Spania"

Oţelul Galaţi a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Lovitura decisivă a fost dată în prelungirile partidei, printr-o execuţie superbă a lui Tănasă, în urma unui meci echilibrat. 

Astfel, Oţelul a bifat a treia victorie din trei posibile în play-out şi este a treia, cu 26 e puncte, în timp ce Dinamo a rămas fără victorie, penultima în clasament, cu 16 puncte. 

Meciul a fost analizat la Minutul 91, iar accentul a fost pus pe pregătirea fizică exemplară pe care Dorinel Munteanu a făcut-o în cantonamentul montan din România. 

"Dinamo, prima ocazie a avut-o în a doua repriză. Întrebarea este. Dinamo a venit chitită să facă 0-0, nu poate mai mult de atât sau e speriată de retrogradare şi nu poate juca? Nu trebuiau jucătorii să joace mai bine? Mă gândeam că echipa va arăta mai bine. Fizic, Oţelul stă excepţional, mă gândeam că nu o ţine din prima etapă până în ultima să alerge în halul ăsta, dar uite că poate.

Dorinel a crezut mereu că poate face mult mai mult cu echipa asta. E incredibil ce face! La începutul campionatui nu vedeai cum se salvează echipa asta, spuneai că e cea mai slabă. Nu mă gândeam la aşa ceva", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Bogdan Cosmescu a făcut referire la pregătirea fizică a lui Dorinel Munteanu, care, deşi contestată, dă rezultate pe teren. 

"Să mergem la Vatra Dornei cu toţii! Să mai lăsăm Antalya şi Spania. În prima repriză, ritmul a fost înrgozitor, nu erau transpiraţi. Şi aici a jucat bine Oţelul, dar n-a fost ritm", a spus comentatorul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: otelul dinamobasarab pandurubogdan cosmescuotelul dinamo superliga 

viewscnt
Articole similare