Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a văzut Kopic eşecul lui Dinamo de la Galaţi: ”Am avut sub control meciul. Este greu să explic golul”

Cum a văzut Kopic eşecul lui Dinamo de la Galaţi: ”Am avut sub control meciul. Este greu să explic golul”
Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, croatul Zeljko Kopic (46 de ani), a tras concluziile după eşecul din deplasare cu Oţelul Galaţi.

Oţelul Galaţi a învins-o, pe teren propriu, pe Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din play-out-ul Superligii.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost ratată de gazde, în minutul 32. 

Maciel a şutat din careu şi Golubovic s-a opus, balonul a ajuns tot la Maciel, care a şutat din nou, însă portarul lui Dinamo a avut o a doua intervenţie salutară, respingând până la Samuel Teles, care a trimis peste poartă dintr-o poziţie foarte bună. 

Golubovic a mai avut o intervenţie în minutul 70, la şutul deviat al lui Cisotti, însă gazdele s-au impus la ultima fază a meciului.

Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în viteză de elevii lui Dorinel Munteanu.

Reacţia lui Zeljko Kopic, după înfrângerea lui Dinamo cu Oţelul

La finalul meciului, Zeljko Kopic a reacţionat şi a explicat că echipa sa merita să plece de la Galaţi cu cel puţin un punct.

”Cred că am avut sub control meciul. Am avut posesie, în apărare am fost ok, nu le-am dat prea multe ocazii. În anumite ocazii ar fi trebuit să reacţionăm mai bine. Am făcut tot posibilul pentru a câştiga partida.

Am luat gol în ultima secundă pentru al doilea meci la rând. Sunt multe lucruri pozitive totuşi, trebuie să lucrăm la asta pentru următoarele partide.

Este greu să explic golul dat de ei. Trebuie să pregătim mai bine aceste faze. E un gol diferit faţă de cel dat de Petrolul. În ultima secundă e vorba de concentrare.

Nu mai putem face nimic acum, asta este. Am avut unele situaţii, dar trebuie să arătăm mai multe în acţiunile ofensive. Trebuia să fim mult mai periculoşi.

Lupta este în mâinile noastre, următorul meci este foarte important, trebuie să ne antrenăm cât de bine putem şi să obţinem cele 3 puncte. Împreună, sunt sigur că vom reuşi! Avem nevoie şi de puţin noroc de partea noastră”, a declarat Kopic, după meci.

În urma acestui meci, Oţelul este pe locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe 9, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicsuperliga 

viewscnt
Articole similare