Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din interior. Mutu, lucrat de vestiar? Ce s-a întâmplat la CFR, înainte de dezastrul din Cupă: "Adi s-a rugat de el să joace"

Dezvăluiri din interior. Mutu, lucrat de vestiar? Ce s-a întâmplat la CFR, înainte de dezastrul din Cupă: "Adi s-a rugat de el să joace"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a părăsit-o pe CFR Cluj după eliminarea dramatică a formaţiei din Cluj-Napoca din sferturile Cupei României, în urma unei înfrângeri clare în faţa celor de la Corvinul Hunedoara, cu scorul de 4-0.

Mutu a părăsit-o pe CFR Cluj după înfrângerea în faţa celor de la Corvinul Hunedoara, cu scorul de 4-0. "Briliantul" a decis să pună punct experienţei sale de pe banca celor de la CFR Cluj, şi-a dat demisia la doar câteva ore după finalul partidei şi s-a despărţit de clubul patronat de Ioan Varga.

Problemele la nivelul lotului celor de la CFR Cluj şi-au spus cuvântul la partida "feroviarilor", în faţa formaţiei din play-off-ul ligii secunde, Corvinul Hunedoara. Fostul preşedinte al celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, fost oficial al clubului, care a părăsit formaţia din Gruia la doar câteva zile de la plecarea lui Adi Mutu, a dezvăluit ce anume s-a întâmplat, cu doar câteva minute înainte de startul partidei din Cupă, de la Hunedoara.

"Îmi e greu să cred acest lucru (n.r. - că jucătorii l-au lucrat pe Adi Mutu). În momentul în care nu te gândeşti la anumite lucruri, e greu să accepţi şi că le pot face alţii. La Hunedoara a fost un complex de împrejurări.

Am jucat împotriva unei echipe care, nu întâmplător, a eliminat Sepsi. O echipă cu fotbalişti care joacă de mult timp împreună. Spectatorii trebuiesc aplaudaţi pentru modul în care au încurajat echipa", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

Fostul oficial al ardelenilor a continuat şi a argumentat motivul pentru care Adrian Mutu nu a fost lucrat de proprii săi jucători, în urma înfrângerii şocante în faţa celor de la Corvinul Hunedoara.

Cristi Balaj: "A creat o atmosferă plăcuta, e un antrenor foarte bun"

"La CFR Cluj au fost mulţi jucători accidentaţi, iar Mutu a fost obligat să îi introducă în teren pe Camora şi pe Mogoş, chiar dacă au avut probleme medicale.

Cu 30 de secunde înainte să intre echipa pe teren, Mogoş se afla pe masa de masaj cu trei persoane lângă el. S-au făcut eforturi majore pentru a putea să înceapă meciul. A jucat, dar cu dureri imense, la fel a fost şi Camora. Şi a mai fost şi acel cartonaş roşu dat corect către Tachtsidis. Îmi e greu să cred că l-au lucrat. Am trăit prea multe lucruri în fotbal.

Nu a fost lucrat Mutu, pentru că a ştiut să se apropie de jucători. A creat o atmosferă plăcută şi e un antrenor foarte bun. Îmi pare rău pentru faptul că a trebuit să plece sub această formă. Eu chiar mi-am pus speranţa în el şi l-am susţinut. Aşa a fost să fie până la urmă", a mai spus Balaj.

Afla mai multe despre: cristi balajadi mutucfr clujcorvinul hunedoaracupa romaniei 

viewscnt
Articole similare