Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"M-am simţit trădat". Adrian Mutu a privit Rapid - CFR Cluj 1-4 şi a fost întrebat dacă revine în Giuleşti: "Mă relaxez"

"M-am simţit trădat". Adrian Mutu a privit Rapid - CFR Cluj 1-4 şi a fost întrebat dacă revine în Giuleşti: "Mă relaxez"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a privit de le televizor meciul fostelor sale echipe, Rapid - CFR Cluj. "Briliantul" n-a putut trece peste şocul de la Hunedoara la mai multe zile de la demisia din Gruia. Antrenorul a mai fost întrebat dacă s-a simţit trădat de jucătorii lui CFR Cluj, dar şi cum ar reacţiona dacă ar fi ofertat de Dan Şucu, pentru a reveni.

Adi Mutu îşi păstrează părerea şi la câteva zile după ce a părăsit-o pe CFR Cluj

Echipa clujeană CFR a dispus sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, de gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii. 

După cele 90 de minute surprinzătoare din Giuleşti, Adrian Mutu a comentat rezultatul venit la câteva zile de la ruşinea din Cupa României, competiţie pe care CFR Cluj a părăsit-o în sferturile de finală, după 0-4 cu Corvinul. 

Antrenorul principal a spus că a fost mulţumit de cum s-a prezentat echipa în Superliga, însă au fost detaliile în Cupa României pe care nu şi le-a explicat. 

"Nu sunt şocat (n.r. - de Rapid - CFR Cluj 1-4), ăsta e fotbalul uneori, cu lucruri pe care nu le poţi explica. Eu n-am putut trece peste acel eşec, pentru că diferenţa a fost prea mare între campionat şi acel meci de Cupa României. Problema mea e cu ce s-a întâmplat la Hunedoara, nu pe Giuleşti. Chiar dacă scorul e exagerat, CFR a avut o prestaţie solidă, dar nici Rapid nu a avut o prestaţie strălucită. A fost o decizie luată de mine şi gândită, că în campionat am fost mulţumit de echipă, eram pe primul loc la toate capitolele aproape de când venisem eu. Am luat decizia, pentru că n-am înţeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara şi faptul că nu s-a respectat meciul cu blazonul... Eu n-am putut trece peste. 

(n.r. - Te-au lucrat jucătorii?) Nu, nu cred, nu cred în acest lucru. Nu m-am gândit la acest lucru, pentru că nu este în mentalitatea mea. Am avut evoluţii solide în play-off, iar echipa chiar dacă avea probleme medicale faptul că echipa s-a stins la Hunedoara... A fost ceva inexplicabil peste care n-am putut trece. A fost o decizie de onoare, pentru că după acel meci a fost greu să-i iert pe jucători, pentru că m-am simţit trădat la acel meci. Nu aveau de ce să trădeze jucătorii, că era o atmsoferă bună în lot. Se poate întâmpla un shut down total. A fost acea zi neagră de care au parte toate echipele, nu doar CFR. Nu regret că am demisionat, rezultatul a rămas şi am zis că trebuie să am onoare. Nu am regrete. S-a rupt ceva şi s-a rupt ceva la 3-0 pentru mine şi s-a terminat", a declarat Adrian Mutu pentru Prima Sport

Cum a reacţionat Adrian Mutu, întrebat despre o posibilă revenire la Rapid

Adrian Mutu a fost antrenor la Rapid până pe 8 iulie 2023, a demisionat pentru a pleca la Neftchi Baku, apoi a preluat-o pe CFR Cluj, iar acum a fost întrebat despre ce răspuns ar avea pentru Dan Şucu, în cazul unei plecări a lui Cristiano Bergodi. 

"Nu vreau să vorbesc, e un moment neplăcut pentru Rapid şi nu ar fi frumos să pun presiune. M-am simţit bine la Rapid, am lucrat bine cu patronii şi cu Daniel Niculae. Chiar azi am fost în bază, că a avut meci băiatul meu. Nu pot răspunde la această întrebare, din sprit de colegialitate faţă de Cristiano Bergodi. Acum nu mă gândesc la nimic, mă relaxez. M-am uitat la meciul ăsta, că au jucat fostele mele echipe şi voiam să văd ce reaţie au jucătorii", a mai spus fostul antrenor de la CFR Cluj şi Rapid, Adrian Mutu. 

În clasament conduce FCSB (38 de puncte), urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Universitatea Craiova (31 puncte) şi Rapid, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: adrian mutuadi mutuadi mutu cfr clujadi mutu rapid cfr cluj 

viewscnt
Articole similare