Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Vestea momentului în fotbalul românesc! Dan Petrescu revine în Superligă. Anunţul oficial va fi făcut în următoarele zile

BREAKING NEWS | Vestea momentului în fotbalul românesc! Dan Petrescu revine în Superligă. Anunţul oficial va fi făcut în următoarele zile

CFR Cluj

Comentarii

CFR a spulberat-o pe Rapid, scor 4-1, la finalul unei săptămâni care a agitat serios apele în Gruia.

Fosta campioană a fost eliminată ruşinos din sferturile Cupei României (0-4 contra Corvinului), iar şansele la titlu sunt aproape nule, deoarece ardelenii sunt la şapte puncte de liderul FCSB.

Înfrângerea şocantă de la Hunedoara l-a convins pe Adrian Mutu că nu mai poate în Gruia, iar ”Briliantul” şi-a dat demisia la doar o zi după meci.

Neluţu Varga, extrem de afectat de parcursul slab înregistrat de echipa sa în ultima vreme, a luat o decizie radicală la nivelul conducerii administrative şi l-a dat afară pe Cristi Balaj, omul ce a ocupat timp de aproape trei ani postul de preşedinte al clubului.

Super-Dan revine la CFR! Ardelenii nu au renunţat la lupta pentru titlu

Sud-coreenii de la Jeonbuk au anunţat despărţirea de Dan Petrescu, care preluase echipa în luna iunie a anului trecut. Echipa  traversează o perioadă foarte slabă şi este codaşă în Coreea de Sud, fără victorie în primele cinci etape de campionat.

Din informaţiile Fanatik, Dan Petrescu a bătut palma cu Neluţu Varga şi va prelua echipa în zilele ce urmează. Pentru ”Bursuc” va fi al patrulea mandat pe banca CFR-ului, echipă alături de care a cucerit titlul de patru ori.

Ovidiu Hoban şi Francisc Dican au stat pe banca CFR-ului la partida cu Rapid, câştigată  cu 4-1.

 

Afla mai multe despre: rapidcfr clujsuperligadan petrescu 

viewscnt
Articole similare