Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Herea, fermecat de Cristi Săpunaru: „Uitaţi-vă la el, arată ca la 20 de ani!” | EXCLUSIV

Ovidiu Herea, fermecat de Cristi Săpunaru: „Uitaţi-vă la el, arată ca la 20 de ani!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Ovidiu Herea, expertul Orange Sport, s-a declarat fascinat de Cristi Săpunaru, liderul din Giuleşti fiind un exemplu şi la 40 de ani.

Ce a remarcat Ovidiu Herea la Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a fost introdus în primul „11” de Cristiano Bergodi pentru derby-ul cu CFR Cluj. Liderul din Giuleşti se menţine într-o formă fizică foarte bună, deşi a ajuns la 40 de ani. În direct la Orange Sport, Cristi Pulhac şi Ovidiu Herea l-au analizat pe fundaşul giuleştenilor şi au avut doar cuvinte de laudă.

Ovidiu Herea: „Nu mă miră că joacă Cristi Săpunaru şi acum. Asta pentru că el de-a lungul timpului nu a avut accidentări grave, eu nu-mi amintesc. E genul de jucător care a fost ferirt de accidentări serioase. Contează foarte mult şi viaţa extrasportivă. Şi gena e foarte bună, arată ca la 20 de ani, uitaţi-vă la el! Nu s-a schimbat deloc, a rămas la fel, a rămas tânăr.”

Cristi Pulhac: „Sunt de-o seamă cu el. E incredibil, chiar mă gândeam şi la Tamaş cu care am fost coleg. E foarte bine pentru Săpunaru că s-a întors acasă. Are motivaţie, trage la titlu. E altceva dacă juca la o echipă care se lupta pentru salvarea de la retrogradare.”

Cât timp mai rămâne Săpunaru la Rapid. Ce a anunţat în ziua în care a împlinit 40 de ani

„(n.r. cum e la 40 de ani) Încerc să-mi fac treaba cât de bine pot, încerc să mă menţin. Iubesc fotbalul şi cred că asta mă menţine. Asta am făcut de mic, să fiu fotbalist, nu ştiu să fac altceva. E ce m-a definit pe mine până acum în viaţă. 

(n.r. când va apărea pe site-ul Rapidului prelungirea de contract pentru încă un an) Cât de curând. Dar ştiu că va veni momentul când voi atârna ghetele în cui şi o voi lua pe alte căi. Mai sunt vreo cinci-şase ani (n.r. râde). Mă apropii şi eu de o perioadă care trebuie să vină pentru orice fotbalist. Nu putem să jucăm la infinit.

Au fost foarte multe mesaje şi ţin să le mulţumesc tuturor. Asta înseamnă omenia, să mai saluţi prietenii, să le urezi la mulţi ani, să fie sănătoşi. Dacă eram atacant, jucam la Real Madrid. Dar aşa m-a dus soarta, să încep ca atacant şi să termin ca fundaş”, a declarat Săpunaru, înainte de meci.

Afla mai multe despre: ovidiu hereacristi sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare