Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, resemnat după umilinţa cu CFR! Verdict crunt dat de antrenorul italian: ”Echipa a dispărut după meciul cu FCSB”

Cristiano Bergodi, resemnat după umilinţa cu CFR! Verdict crunt dat de antrenorul italian: ”Echipa a dispărut după meciul cu FCSB”

Superliga

Comentarii

Rapid a fost spulberată de CFR în ”derby-ul Feroviar” din play-off-ul Superligii, 1-4, iar scaunul lui Cristiano Bergodi se clatină din temelii.

Ce a declarat Cristiano Bergodi după ce Rapid şi-a luat adio de la titlu: ”Nu ne-a ieşit nimic”

”Nu ne-a ieşit nimic, din păcate. A fost o primă repriză de coşmar şi nu putem spune nimic. Ne-au dat patru goluri pe greşelile noastre. Meciul s-a terminat după prima repriză.

Când iei două goluri în şapte minute... Este clar că jucătorii au căzut psihic. La pauză ar fi trebuit să schimbăm tot, nu doar jucătorii, ci şi antrenorul. Ce se poate spune când la pauză este 0-4?

Toţi suntem vinovaţi pentru acest rezultat. Normal că suporterii sunt supăraţi, dar pe toată lumea.  Ne-au sprijinit până la sfârşitul meciului. 

(n.r. Ce vă reproşaţi?) Sunt exigent în ceea ce mă priveşte, dar nu pot spune ceva la cald.

(n.r. despre declaraţia lui Dan Şucu) Patronul poate spune orice. Nu ştiu la ceea ce se referă. Nu pot da un răspuns. (n.r. Vă temeţi că veţi putea fi demis?) E un meci de fotbal, am pierdut, e adevărat, după o primă repriză de coşmar.

Este o echipă care parcă a dispărut după acel meci cu FCSB. Nu ne regăsim. Au fost trei înfrângeri. Este păcat, pentru că este o echipă cu jucători de valoare. Nu este uşor pentru antrenor, după un astfel de scor.

Vom lupta în continuare pentru locurile 1-3”, a spus Cristiano Bergodi după meci.

Rapid 1-4 CFR

Herea: La cum îl ştiu eu, cu siguranţă va analiza, va vorbi cu cei din conducere, iar apoi va lua o decizie.

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0. Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani.

Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu.

În clasament conduce FCSB (38 de puncte), urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Universitatea Craiova (31 puncte) şi Rapid, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: superligarapidcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare