Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luciano Spalletti, pe urmele lui Pep Guardiola. Aurelio De Laurentiis a dezvăluit ce are de gând să facă antrenorul campion cu Napoli

Luciano Spalletti, pe urmele lui Pep Guardiola. Aurelio De Laurentiis a dezvăluit ce are de gând să facă antrenorul campion cu Napoli

Serie A

Comentarii

Luciano Spalletti (64 de ani) doreşte să aibă un an sabatic după exeperienţa sa ca antrenor al lui Napoli, acolo unde a devenit campion al Italiei în acest an.

Luciano Spalletti, pe urmele lui Pep Guardiola. Aurelio De Laurentiis a dezvăluit ce are de gând să facă antrenorul care a adus Scudetto la Napoli

Antrenorul echipei Napoli, Luciano Spalletti, a cerut un "an sabatic", a afirmat, duminică seară, patronul campioanei Italiei, Aurelio De Laurentiis, într-o emisiune televizată, confirmând plecarea foarte probabilă a antrenorului.

"Spalletti este un om liber. Când cineva vine la tine şi îţi spune: am făcut tot ce am putut, un ciclu din viaţa mea s-a încheiat, am un contract cu tine, dar aş prefera să am un an sabatic... Ce faci? Eşti împotrivă?", a precizat producătorul de film, întrebat despre posibila plecare a antrenorului său în cadrul emisiunii 'Che tempo che fa'.

"El a oferit tot, îi mulţumesc, iar acum este bine ca el să continue să facă ceea ce vrea să facă", a adăugat Aurelio De Laurentiis, părând să aprobe plecarea.

Luciano Spalletti, care la 64 de ani a devenit cel mai în vârstă antrenor care a câştigat un Scudetto, nu a confirmat niciodată oficial dorinţa sa de a pleca, asigurând că oficialii clubului vor face o declaraţie la finalul sezonului.

Astfel, dacă va decide să-şi ia un an sabatic, Spalletti va proceda la fel cum a făcut-o şi Pep Guardiola, care a decis să ia o pauză de un an de la antrenorat după perioada petrecută la Barcelona (2008-2012), înainte să o preia pe Bayern Munchen (2013-2016).

Afla mai multe despre: napoliserie aspalletti 

viewscnt
Articole similare