Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis "Matador" Tejada, cel mai bun marcator din istoria naţionalei din Panama, a murit la doar 41 de ani

Luis "Matador" Tejada, cel mai bun marcator din istoria naţionalei din Panama, a murit la doar 41 de ani
Comentarii

Luis "Matador" Tejada a murit, duminică, la vârsta de 41 de ani. Fostul atacant a fost cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei statului Panama (43 de goluri în 108 meciuri).

Retras din activitate de doar doi ani, cel poreclit "Matador" în ţara sa natală a murit duminică, la vârsta de 41 de ani, din cauza unui stop cardiac, în timp ce juca într-un meci de veterani la periferia oraşului Panama.

Federaţia panameză de fotbal (FEPAFUT) a anunţat decesul său în cursul serii de duminică. Convocat de 108 ori pentru ţara sa, Tejada a fost cel mai bun marcator (43 de goluri) din istoria echipei, care s-a calificat în 2018 la prima sa Cupă Mondială.

"A fost un simbol al dezvoltării fotbalului în ţara noastră. Nu te vom uita niciodată Matador", a notat FEPAFUT într-un comunicat.

Tejeda, coleg cu Jaime Penedo la naţionala din Panama

Tejada a fost prezent în lotului micuţului stat din America Centrală la Cupa Mondială din Rusia, în 2018. Din acelaşi lot a făcut parte şi fostul portar al celor de la Dinamo, Jaime Penedo, fotbalist care a fost singurul din Liga 1 prezent la ediţia din 2018 a Campionatului Mondial.

Afla mai multe despre: luis tejadapanamacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare