Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund, 3 victorii din 3 în 2024. Hat-trick al lui Fullkrug şi primul gol încasat în noul an de vicecampioana Germaniei

Borussia Dortmund, 3 victorii din 3 în 2024. Hat-trick al lui Fullkrug şi primul gol încasat în noul an de vicecampioana Germaniei

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a reuşit să o învingă pe Bochum, într-un meci în care atacantul Niclas Fullkrug (30 de ani) a marcat un hat-trick.

Victorie pentru Dortmund adusă de hat-trick-ul lui Fullkrug

Borussia Dortmund a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Bochum, în etapa a 19-a din Bundesliga. Toate golurile învingătorilor au fost marcate de Fullkrug.

Borussia Dortmund a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 7, când a marcat Niclas Fullkrug, din penalty, însă la pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, după autogolul lui Nico Schlotterbeck, din minutul 45.

În minutul 72, Fullkrug a adus din nou gazdele în avantaj, iar în minutul 90+1 acelaşi jucător a reuşit hat-trick-ul transformând un nou penalty primit de echipa lui Edin Terzic, ajungând la nouă goluri stagionale.

S-a încheiat 3-1 pentru Borussia Dortmund, care este pe locul 4, cu 36 de puncte, la doar un punct de podiumul campionatului. Bochum se află pe poziţia a 14-a, cu 20 de puncte.

Astfel, formaţia din Dortmund ajunge la trei victorii din trei în noul an, după cele de 3-0 cu Darmstadt şi 4-0 cu FC Koln.

Totodată, Bochum este prima echipă care îi marchează gol Borussiei în 2024.

Afla mai multe despre: bundesligaborurssia dortmundhattrick 

viewscnt
Articole similare