Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp”. Mesajul lui Istvan Kovacs după Manchester City - Real Madrid

”Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp”. Mesajul lui Istvan Kovacs după Manchester City - Real Madrid
Comentarii

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

”Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp”. Mesajul lui Istvan Kovacs după Manchester City - Real Madrid

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

A fost pentru prima dată în carieră când Kovacs a condus o semifinală a unei competiţii continentale de club, iar arbitrul român s-a ridicat la nivelul standardelor.

Presa internaţional l-a lăudat pe Kovacs. Arbitrul român a ţinut să le mulţumească tuturor, în mod public, pe pagina sa de Facebook. 

„Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimele zile şi mi-au transmis mesaje de felicitare după meciul de alaltăieri (n.r. - marţi). Mă simt flatat şi bucuros în acelaşi timp că am reuşit împreună cu echipa mea să ieşim cu fruntea sus din acest meci istoric de UCL. Vă doresc tuturor multă sănătate”, a postat Istvan Kovacs pe pagina sa de facebook.

Istvan Kovacs, duel cu Pep Guardiola. Momentul în care arbitrul român l-a avertizat pe managerul lui Manchester City | VIDEO

La Manchester s-au întâlnit City şi Real Madrid. După o primă repriză fără incidente, în care nu a avut de gestionat momente dificile, ”centralul” Istvan Kovacs a fost pus serios la treabă în repriza a doua.

Mai exact, acesta a trebuit să înfrunte furia lui Pep Guardiola, care a izbucnit în stilul caracteristic, vulcanic, la marginea terenului.

Arbitrul de 37 de ani a fost nevoit să scoată pentru prima dată cartonaşul galben în minutul 54, la scorul de 3-1 pentru ”cetăţeni”. Cel sancţionat a fost chiar Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City.

Afla mai multe despre: istvan kovacschampions league 

viewscnt
Articole similare