Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa internaţională laudă prestaţia lui Istvan Kovacs: "A simţit excelent jocul". Ce a remarcat un fost mare arbitru

Presa internaţională laudă prestaţia lui Istvan Kovacs: "A simţit excelent jocul". Ce a remarcat un fost mare arbitru
Comentarii

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Presa internaţională laudă prestaţia lui Istvan Kovacs: "A simţit excelent jocul"

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

A fost pentru prima dată în carieră când Kovacs a condus o semifinală a unei competiţii continentale de club, iar arbitrul român s-a ridicat la nivelul standardelor

Fostul mare arbitru Cesar Luis Barrenechea Montero, în prezent expert pe faze de arbitraj pentru Mundo Deportivo, l-a lăudat pe „centralul” din Carei.

”Într-un meci competitiv şi cu multă viteză de joc, arbitrul român Istvan Kovacs a fost mereu aproape de faze. A aplicat bine avantajul atunci când a fost nevoie, mai ales în minutul 74, când Bernardo Silva a marcat după ce acest central a simţit excelent jocul. A ştiut să deţină mereu controlul jocului, a fluierat când trebuia să fluiere, lăsând jocul liber”, a spus fostul arbitru Cesar Luis Barrenechea Montero.

Istvan Kovacs, duel cu Pep Guardiola. Momentul în care arbitrul român l-a avertizat pe managerul lui Manchester City | VIDEO

La Manchester s-au întâlnit City şi Real Madrid. După o primă repriză fără incidente, în care nu a avut de gestionat momente dificile, ”centralul” Istvan Kovacs a fost pus serios la treabă în repriza a doua.

Mai exact, acesta a trebuit să înfrunte furia lui Pep Guardiola, care a izbucnit în stilul caracteristic, vulcanic, la marginea terenului.

Arbitrul de 37 de ani a fost nevoit să scoată pentru prima dată cartonaşul galben în minutul 54, la scorul de 3-1 pentru ”cetăţeni”. Cel sancţionat a fost chiar Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City.

VIDEO Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs! Mesajul transmis de antrenor după meci: ”Am reacţionat sub impulsul emoţiei”

Afla mai multe despre: istvan kovacsmanchester city - real madrid 

viewscnt
Articole similare