adplus-dvertising
You are here:

Madelene Wright a fost concediată de Charlton. Ce a făcut cunoscuta jucătoare de fotbal

Madelene Wright a fost concediată de Charlton. Ce a făcut cunoscuta jucătoare de fotbalgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Secţia de fotbal feminin a clubului Charlton Athletic a renunţat la serviciile jucătoarei Madelene Wright după ce mai multe clipuri video au fost descoperite de şefii clubului. Wright era una dintre cele mai apreciate jucătoare de la Charlton, iar acum trebuie să-şi caute o altă echipă. În trecut, ea a fost concediată şi de Millwall

Mai nou, spre surprinderea multora, fosta jucătoare de fotbal a celor de la Charlton, Madelene Wright, a decis să-şi deschidă o pagină pe cunoscutul site, Onlyfans.

Cu peste 140 de mii de urmăritori pe conturile de Twitter şi Instagram, Madelene Wright şi-a surprins fanii după ce şi-a deschis acum şi o pagină pe cunoscutul site OnlyFans.

Nu mai puţin de 40 de euro solicită Madelene celor care vor să aibă acces total la contul ei.

GALERIE FOTO

Madelene Wright a fost concediată de Charlton Athletic după un scandal în care jucătoarea a fost implicată. Apariţia unor clipuri video compromiţătoare cu jucătoarea consumând alcool în timp ce îşi conduce bolidul de lux, i-a obligat pe cei de la Charlton să-i rezilieze contractul. De atunci, Madelene Wright este liberă de contract. 

viewscnt
Articole similare