Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maghiarii, impresionaţi. Ce le-a transmis David Popovici: "Mă bucur că suntem vecini. Mulţi români pot veni aici în vizită" | VIDEO

Maghiarii, impresionaţi. Ce le-a transmis David Popovici: "Mă bucur că suntem vecini. Mulţi români pot veni aici în vizită" | VIDEO

Sporturi

Comentarii

Dublul campion mondial, David Popovici, le-a fost recunoscător organizatorilor maghiari şi a avut un mesaj pentru români, la finalul concursului de la Budapesta.

David Popovici, după finalul Campionatului Mondial

  • Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

Budapesta a adăugat încă o competiţie majoră organizată. La nataţie, David Popovici a dominat probele la care a participat şi a avut un mesaj special, la finalul Campionatului Mondial. 

„Vă mulţumesc pentru modul în care aţi găzduit această competiţie. Sunteţi grozavi. Aveţi o ţară foarte frumoasă. Cred că sunt aici pentru a treia oară. Mă bucur că suntem vecini. Mulţi români pot veni aici în vizită. Felicitări pentru organizare, aţi făcut o treabă bună. 

Chiar şi acum nu am reuşit să deschid reţelele de socializare, dar voi avea timp. Reacţia oamenilor este superbă, oamenii de acasă cred că mă iubesc şi mă bucur că simt asta. 

Cesar Cielo, Alain Bernard, Ian Thorpe m-au felicitat, nu-i pot numi pe toţi. Mă voi odihni şi mă voi distra la Campionatele Europene pentru juniori (n.r. - din România)", a declarat David Popovici, imediat după cea de-a doua finală a Campionatului Mondial. 

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare