Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai e la Rapid?”. Alex Ioniţă nu a prins nici măcar un minut în meciurile din 2024! Motivul pentru care a dispărut din peisaj: ”Îmi pare rău de el” | EXCLUSIV

”Mai e la Rapid?”. Alex Ioniţă nu a prins nici măcar un minut în meciurile din 2024! Motivul pentru care a dispărut din peisaj: ”Îmi pare rău de el” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă nu are parte de un început de an foarte bun la Rapid.

Ioniţă a dispărut din primul 11 de la Rapid

Alex Ioniţă nu a prins minutele pe care şi le-ar fi dorit în acest sezon la gruparea giuleşteană. În 2024, Alex Ioniţă nu a bifat niciun minut în meciurile din SuperLiga ale celor de la Rapid.

Situaţia fotbalistului a fost discutată, în direct, la Orange Sport. Ovidiu Herea este îngrijorat de faptul că Ioniţă nu prinde minute în Giuleşti. În timp ce, MM Stoica dă ”vina” pe concurenţa care i-a fost adusă pe post.

Dan Udrea: ”Nu apare nici măcar un minut în meciurile din 2024. Deşi în prima parte a sezonului a avut câteva meciuri bune, la Sibiu a dat gol, după acasă a dat gol şi pasă de gol. Te întrebi mai e la Rapid ... la cum a dispărut? Cum poate să fie explicat?

Ovidiu Herea: Mie îmi pare rău de el, îl ştiu, am fost şi colegi, am crezut mereu în el. Are calitate. Nu ştiu exact... Parcă îi lipsite lui încrederea, parcă el nu are încredere în el. Nu ştiu exact ce se întâmplă cu el. Putea să fie acel jucător decisiv de care Rapidul ar putea avea nevoie.

MM Stoica; În momentul în care vezi că se cumpără jucători pe poziţia ta e clar ca îţi pierzi din încredere. Cred că era foarte bine pentru el să plece undeva măcar până în vară. O să îi fie foarte greu.. ”

Alex Ioniţă a revenit la Rapid în septembrie 2021, gratis, de la CFR Cluj.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Ioniţă, potrivit site-ul Transfermarkt.com

Astra şi Universitatea Craiova sunt formaţiile la care a mai fost legitimat Alex Ioniţă în carieră.

MM Stoica, laude la adresa unui rival din Superliga: ”Nu are cum să nu îţi placă!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidalex ioniţămm stoica 

viewscnt
Articole similare