You are here:

„Mai face FCSB transferuri?” Răspunsul clar oferit de MM Stoica: „Asta cred în momentul de faţă!”

„Mai face FCSB transferuri?” Răspunsul clar oferit de MM Stoica: „Asta cred în momentul de faţă!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, a precizat că formaţia campioană nu plănuieşte să facă alte transferuri în această vară.

Ce a spus MM Stoica despre alte posibile transferuri la FCSB

MM Stoica este de părere că transferul lui Marius Ştefănescu o va ajuta enorm pe FCSB în contextul în care Florinel Coman va pleca în Qatar. Cât despre alte transferuri, oficialul campionilor a oferit un răspuns clar: Clubul are suficiente soluţii pe toate poziţiile.

„(n.r. Transferuri sau ceva negocieri mai sunt?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

 MM Stoica a confirmat plecarea lui Florinel Coman! Cine îi va lua locul în primul 11: ”Fotbalist excepţional”

MM Stoica a confirmat plecarea lui Coman de la FCSB, în direct, la Prima Sport. Întrebat despre jucătorul care îl va înlocui, MM a declarat că Ştefănescu este varianta ideală. 

”Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a declarat MM Stoica pentru Prima Sport. 

7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbtransferuri 

viewscnt
Articole similare