Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu, despre duelul Rapid - Hermannstadt: ”Cu echipa care este cel mai în formă în acest moment trebuie să joci fotbal”

Măldărăşanu, despre duelul Rapid - Hermannstadt: ”Cu echipa care este cel mai în formă în acest moment trebuie să joci fotbal”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a vorbit înaintea duelului cu cei de la Rapid, din Giuleşti.

Rapid Bucureşti şi FC Hermannstadt se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Superliga României.

Măldărăşanu recunoaşte superioritatea celor de la Rapid: ”Au publicul de partea lor”

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Marius Măldărăşanu a prefaţat duelul cu ocupanta locului 2 a campionatului.

Rapid este singura echipă din România cu patru victorii din patru etape în 2024, iar antrenorul lui Hermannstadt a atras atenţia că pentru a putea obţine puncte contra giuleştenilor, echipa sa trebuie să joace şi fotbal.

”Jucăm cu echipa care este poate cel mai în formă în acest moment din punct de vedere al numărului de puncte. Trebuie să jucăm fotbal acolo, le-am spus-o tot timpul, mai ales cu echipele bune ale campionatului, trebuie să joci fotbal, nu poţi doar să te aperi, este clar că trebuie să fim foarte exacţi în defensivă.

Va trebui să fim dispuşi efortului pentru a avea mingea, pentru că dacă nu joci fotbal acolo va fi dificil. Au publicul de partea lor, îi impinge de la spate şi în momentele grele şi atunci normal că presiunea îşi poate spune cuvântul.

Ei au un obiectiv, noi avem alt obiectiv, ca de altfel cinci-şase-şapte echipe şi cei care vor rezista presiunii punctelor care sunt puse în joc, acea echipă va merge mai departe de pe locul 6. 

Mino Sota e suspendat, Gabi Iancu, Cristi Neguţ nu sunt 100%”, a declarat Măldărăşanu, înaintea meciului cu Rapid.

În clasament, FC Hermannstadt ocupă locul 6, cu 34 de puncte, în timp ce Rapid se clasează pe poziţia a doua, cu 45 de puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadtrapid hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare