Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu, după ce l-a învins categoric pe Burcă: ”E o satisfacţie. Puteam mări scorul chiar până la pauză”

Măldărăşanu, după ce l-a învins categoric pe Burcă: ”E o satisfacţie. Puteam mări scorul chiar până la pauză”

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), a tras concluziile după victora categorică a sibienilor contra lui Dinamo.

Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe Dinamo, cu scorul de 4-0, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Balaure ‘5, ’53, Jipa ’19 şi Alhassan ‘90+1.

Măldărăşanu: ”Am urcat, suntem bine în clasament”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu s-a arătat încântat de evoluţia echipei sale şi a evidenţiat ce jucători i-au plăcut în mod special.

”Au fost două reprize diferite. Am spus că vom merge sus în pressing, deoarece ei construiesc foarte mult de la portar şi ne-a ieşit, am câştigat multe mingi în jumătatea lor. Îmi felicit echipa pentru efortul depus.

A fost şi acea fază din minutul doi când s-a anulat golul lor cu VAR, apoi am marcat noi, dar cred că mai puteam marca şi în prima repriză. Puteam mări scorul chiar până la pauză.

Ştiam că vor veni peste noi şi mă bucur că am câştigat fără să primim gol, pentru că am primit aproape în toate meciurile până acum. E o satisfacţie, tot lucrăm în acest sens.

Cu siguranţă este o victorie meritată. Ştiu prin ce am trecut sezonul trecut din punct de vedere mental, iar ăsta e un lucru pozitiv, pentru că dacă nu pierzi, contează. Punct cu punct, se adună.

Pentru noi a trecut etapa a 13-a, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că asta e cel mai greu de gestionat, o victorie cu 4-0 în campionat.

Am urcat, suntem bine în clasament, ne dă încredere, iar jocul a fost bun în marea parte a partidelor. Ocazii multe, ratări, dar a intrat când a trebuit.

Balaure munceşte foarte mult, se dăruieşte mult şi din punct de vedere tactic ajută foarte mult echipa. Jipa are foarte mult de muncă, avem încredere în el, are o calitate tehnică extraordinară.

Fizic nu prea e ok, dar l-am lăsat meciul acesta să câştige ritm de joc, pentru că n-a jucat încă din decembrie, dacă îmi aduc bine aminte. Şase luni de zile să nu joci... Însă oscilează, aşa sunt jucătorii tineri.

Glumeam cu staff-ul la un moment dat, că trebuie să dăm cu banul ca să alegem under-ul. Sper să îi crească încrederea.

E normal să-şi dorească un transfer (n.r. Balaure), dar nu prea vreau să pierd jucători. Mă gândesc la următorul meci”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

În urma acestei victorii, Hermannstadt a urcat pe locul 5, cu 19 puncte, după 13 etape.

Afla mai multe despre: hermannstadtmarius maldarasanusuperliga 

viewscnt
Articole similare